30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
18 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Informatie Analist - Aviation Amsterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Informatie Analist - Aviation

Functiebeschrijving
Wil jij graag werken aan complexe en prominente opdrachten voor onze klanten binnen het luchtvaart domein? Ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Wat ga je doen?
Als Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van informatie en impact analyses. Jij bepaalt de meest geschikte oplossingsrichtingen en implementatiescenario’s die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren binnen de door architectuur gestelde kaders. Kortom, jij vervult een adviserende rol over de mogelijkheden en toepassingen van ICT. Deze adviezen stel jij op in de vorm van een Solution Advice en stem jij af met relevante stakeholders. De opdrachten vinden vaak plaats op locatie.

Wat breng je mee?
Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving en durft beslissingen te nemen. Je hebt een echte ‘can do’ mentaliteit en bent niet bang om buiten je comfort zone te treden. Ook ben jij goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen Aviation en heb jij de kennis van specifieke applicaties. Verder heb jij:
• Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van Informatie Analyse
• Ervaring in opstellen van functionele en technische requirements, IREB certificering heeft
   de voorkeur
• Ervaring met het werken in een (scaled) agile of DevOps werkomgeving met cloud applicaties    (Azure cloud)
• Ervaring in het werken met scrum teams
• Ervaring in het modelleren met business process modelling en Enterprise Architect
• Ervaring met Mobile Device & Application Management (MDM & MAM)
• Ervaring met het inrichten en beheren van een Mobile Device Management tool
• Kennis van virtuele en gemanagede werkplekken
• Aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van een (moderne) digitale werkplek
   en omgeving
• Kennis van en ervaring met het Microsoft Office 365 platform en de diverse applicaties
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Waar kom je terecht?
Je gaat als Informatie Analist werken voor de Aviation unit binnen de sector Defense, Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van organisaties allemaal met elkaar verbonden zijn. CGI Aviation helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in teamverband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.
Ook helpt CGI Transport & Logistics logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale organisatie en het uitwerken van een digitale strategie. Wij ondersteunen klanten ook bij het realisatie van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy helpen we jou de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Martin Koster, Director Consulting Services, via +31 6 5314 8008 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


#LI-CN1

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in