Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Systeembeheerder Amsterdam • Search X Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Reiskostenvergoeding
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Elektrisch rijden is de nieuwe norm. Tenminste, bijna dan. Het is schoner, makkelijker in onderhoud en inmiddels ook nog eens goedkoper dan benzine. Maar we zijn er nog niet en jouw hulp is hard nodig.

Waarmee kan ik helpen?

Om de overstap naar elektrisch rijden nog makkelijker te maken, wordt er op dit moment enorm geïnvesteerd in laadoplossingen. Van laadpalen op bedrijventerreinen en snelladers langs de snelweg, tot een laadpunt naast de voordeur. Alles om te zorgen dat we allemaal zo snel mogelijk de knop kunnen omzetten.

Daar komt natuurlijk wel meer bij kijken dan een stekker in het stopcontact te doen – het wordt ook steeds meer de kunst om op te kunnen laden zonder dat het energienet overbelast raakt. Daar speelt dit bedrijf goed op in. Ze specialiseren zich namelijk in het ‘slim’ opladen en bedenken allerlei innovatieve technologieën om het spel tussen vraag en aanbod van energie zo goed mogelijk te balanceren. Denk bijvoorbeeld aan slimme algoritmes die ervoor zorgen dat auto’s alleen opladen wanneer het aanbod van energie het grootst is, of algoritmes die auto’s in een wijk een voor een opladen en niet allemaal tegelijkertijd aan het eind van een werkdag. Daar komen een hoop systemen bij kijken. Om deze systemen allemaal goed in de gaten te houden is dit bedrijf hard op zoeken naar een getalenteerde systeem beheerder!

Wat zou ik moeten doen?

Als systeembeheerder ben jij dagelijks bezig met het optimaliseren van de verbinding met de laadvoorzieningen. Bij eventuele storingen bied jij de helpende hand. Bij nieuwe installaties zorg jij voor de juiste aansluiting op het netwerk. Daarnaast test je nieuwe software op de laadpaal beheer en smart driving omgeving. Niet onbelangrijk is dat je hier altijd op zoek bent naar mogelijke verbeterpunten door het uitvoeren van technische analyses. Als aanvulling hierop ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en administratief beheer van de kantoorautomatisering en ondersteuning bij gebruik.

Ben ik daar al klaar voor?

Om te beginnen gaat je hard uiteraard sneller kloppen van techniek en technologie. Je bent analytisch en kritisch op mogelijke verbeterpunten. Daarbij ben jij ook de stressbestendig omdat je de tweedelijns support adviseert wanneer deze er niet uit komen. Je beschikt in ieder geval over een Mbo-4-opleiding met een technische achtergrond. Vier jaar ervaring in een technisch support of beheer functie. Kennis van de Office 365 licentiestructuren en back-up processen. Verder is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in het Nederlands en Engels, zowel in woord als in schrift.

Gaaf! Maar wat krijg ik ervoor terug?

Dit bedrijf staat bekend om haar goede werksfeer, open cultuur en een hecht team. Gedurende de week zijn er genoeg sociale activiteiten als samen lunchen, borrels op vrijdag en af en toe een etentje. Niet onbelangrijk is het eerste contract van direct 12 maanden met een maand salaris dat kan oplopen tot 4500,- euro. Uiteraard een reiskosten vergoeding en een goed aantal vakantie dagen. Sta jij klaar voor deze uitdaging?!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in