Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
9 dagen geleden geplaatst • 71x bekeken

Junior C++ developer Amsterdam • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 421 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Binnen deze rol ga je niet alleen code schrijven, maar ook code onderhouden en werken aan het oplossen van bugs. Juist door deze bugs te onderzoeken zal je inzicht sterk ontwikkelen en ook zal je vermogen om problemen op te lossen groeien. Door de verschillende producten is er de mogelijkheid om je te specialiseren in het gene waar jij passie voor hebt. Binnen de organisatie wordt C++ voornamelijk voor backend-ontwikkeling gebruikt. Het werk van een C++-ontwikkelaar bestaat onder andere uit het implementeren van RFC's en netwerk-protocollen, proces-management, multi-threading-applicaties en het maken van koppelingen tussen verschillende libraries. Ook werken ze veel met asynchrone code op basis van event-loops. Ons bedrijf richt zich puur op Linux, dus kennis van Linux-systemcalls komt goed van pas.
 Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve en leergierige junior developer met een sterke toewijding. Het is daarnaast belangrijk dat je vindingrijk bent en vragen durft te stellen om zo te leren van de expertise van anderen. 

Eisen op een rijtje?:
- Je hebt ervaring met Linux, JavaScript, PHP of C++
- Je hebt een bachelor of master behaald, bij voorkeur in een technische richting
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Heb jij gezond verstand, en ben je bereid om te leren? Dan zien wij de match. Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris, biedt deze organisatie je natuurlijk ook vrije dagen en vakantiegeld. Misschien nog wel belangrijker, je krijgt een diverse baan waar je veel kunt leren en je kunt specialiseren. Je krijgt ruimte om te groeien en ruimte om fouten te maken, zolang je natuurlijk maar leert van je fouten.  Ze voorzien je van de faciliteiten die je nodig hebt om effectief te werken ook bij thuiswerken. Dat geldt niet alleen voor je laptop en telefoon, maar bijvoorbeeld ook voor je bureau en stoel. Naast een royaal salaris en vakantiegeld biedt het bedrijf een aandelenwaarderingsrechten waarmee je een virtueel aandeel in het bedrijf opbouwt. Ook vergoeden ze je reis-, telefoon- en internetkosten en ontvang je een trainingsbudget en pensioenplan.

Het team is relatief klein, jong en hoogopgeleid. Om de cohesie binnen het team te versterken bieden ze een informele bedrijfscultuur en plannen ze regelmatig sociale evenementen in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 088 88 66 030


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar een junior developer voor een diverse en uitdagende baan bij onze klant in de buurt van Amstelveen. Bij deze organisatie ontwikkelen ze e-mail marketing software tools voor het verbeteren en het monitoren van e-mailmarketing. Ze zijn marktleider met dit product en willen dit ook graag blijven. De service heeft een uitgebreide API gecombineerd met een krachtige cloud service, dit is nodig vanwege de grote hoeveelheid data die door de applicaties ontvangen worden en geanalyseerd worden. Het team gebruikt C++ (C++17) voor meerdere producten, tools en libraries.

Om ook marktleider te blijven is innovatie en groei nodig. Daarom zijn ze nu op zoek naar junior developers die graag een vliegende start willen maken met hun carrière. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in