30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
7 dagen geleden geplaatst • 24x bekeken

Business Informatie Analist - Defensie Amsterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Business Informatie Analist - Defensie

Functiebeschrijving
Bescherming van onze Nederlandse grenzen, internationaal bijdragen aan vrede en veiligheid, steun bij rampen: drie uitdagingen waar het ministerie van Defensie voor staat. Dreigingen veranderen voortdurend, zijn lastig te voorspellen en vragen een flexibele, adaptieve krijgsmacht. CGI draagt bij aan deze ambitie. Dit doet CGI door proactief nieuwe technologieën te ontwikkelen, aan innovatieve projecten deel te nemen, en door het leveren van professionals aan de defensiesector. Een wendbare, technologisch hoogwaardige organisatie kan niet zonder een daarbij passende bedrijfsvoering en adequate informatievoorziening. Om Defensie hierin te ondersteunen is CGI op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Business Informatie Analist.

Wat ga je doen?
In de Defensievisie 2035 beschrijft het ministerie dat de informatieomgeving steeds belangrijker wordt: hybride dreigingen op dit terrein nemen toe en informatie ligt steeds vaker aan de basis van conflicten. Defensie hecht daarom groot belang aan het opbouwen en behouden van een gezaghebbende informatiepositie. Daarnaast heeft de organisatie een sterke focus op informatie-gestuurd optreden (IGO). Hierbij gaat het om het vergaren, verwerken, analyseren van relevante en betrouwbare data, om daar vervolgens snel en beslissend mee te handelen, op alle niveaus. Robuuste IT- en IV-voorzieningen zijn van cruciaal belang om dit te ondersteunen.

Als Business Informatie Analist ga je hierbij helpen. Jij bent een expert op het gebied van informatiehuishouding: je begrijpt waar informatie wordt verzameld en hoe deze zo effectief en efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Je werkzaamheden zijn divers en afhankelijk van de exacte opdracht waar je op wordt ingezet bestaan deze uit het vastleggen, analyseren, uniformeren, optimaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen, om tot een zo goed mogelijk werkende organisatie te komen met passende informatievoorziening. Hierbij is een focus op de integratie van de componenten Processen, Organisatie, Mensen en IT/IV essentieel. Je hebt ook oog voor weeffouten in de organisatie. Je ondersteunt daarnaast bij de opslag en beheer van informatie, het gebruik van applicaties en het opbouwen van kennismanagement.

Je fungeert als spil tussen operationele afdelingen als de Landmacht, Koninklijke Marechaussee of een ondersteunde dienst en de IT/IV-organisatie. Je werkt nauw samen met architecten en andere analisten en bent goed in staat om behoeften vanuit de business te identificeren en requirements in kaart te brengen. Je weet vraagstukken duidelijk inzichtelijk te maken en adviseert over mogelijke oplossingsrichtingen. Je doet hierbij concrete voorstellen en maakt plannen gericht op de implementatie van deze behoeften. Vervolgens neem je de business mee in je ideeën en ondersteunt in de uitvoering. Je weet welke middelen je moet inzetten om de business te inspireren en aan te zetten tot het in gebruik nemen van de nieuwe werkwijzen.

Wat breng je mee?
Je hebt al enkele jaren ervaring als consultant en bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je kent het defensiedomein: je weet welke ontwikkelingen op dit terrein spelen en voor welke uitdagingen de klant staat. Je bent bekend met de cultuur en kunt dezelfde taal spreken. Jij beschikt dan ook over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent een teamplayer: je krijgt energie van resultaten behalen in wisselende multidisciplinaire teams. Om succesvol te zijn en plezier te hebben in deze rol heb je verder:

• Een afgeronde HBO- of WO-diploma (bij voorkeur Business & IT, Verandermanagement,
   Bedrijfskunde, Logistics Management of Bestuurskunde)
• Minimaal drie jaar aantoonbare ervaring met informatie- en procesmanagement, business- en
   informatieanalyse
• Aantoonbare affiniteit en ervaring met lean management, agile werken, SAFe en
   projectmanagementmethodieken zoals PRINCE2
• Affiniteit met verandermanagement
• Een hoog niveau van creativiteit, eigen initiatief, pragmatisme en overtuigingskracht
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Waar kom je terecht?
Als Business Informatie Analist kom je te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector sector Defense, Transport & Logistics. Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een betrokken en hecht team. Wij zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteenlopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

Naast ons werk bij de klant, delen we ook kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Business Consultancy Practice over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie, met als doel; inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie-reis van onze klanten.

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?
Stel ze aan Robert van den Berg, Director Consulting Services, via +31 6 2293 2306 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij recruiter Chris Nikijuluw via + 31 6 204 51 105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in