Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
7 dagen geleden geplaatst • 94x bekeken

Software Engineer model-driven engineering product scale-up (fullstack o.a. Ruby, projecten en R&D) Amsterdam • Axini

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Axini

Axini
11 - 50 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Axini maakt een model-driven softwareplatform om klanten snel en foutloos software te laten ontwikkelen. Ons platform slaat aan en we zoeken all-round software engineers, van junior tot senior, om met ons de wereld verder te veroveren. Je vindt bij ons inhoudelijke diepgang in zowel theorie als techniek, slimme collega's en ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling.

We zijn op zoek naar kwaliteitsgerichte software engineers, van junior tot senior. Als software engineer doe je op termijn het volledige ontwikkelproces van ons SaaS-platform: van planning en requirements tot aan onderhoud en de ‘ops' kant. Van back-end tot front-end. Je implementeert ons platform bij klanten en partners en ondersteunt ze bij het aansluiten op hun systemen, modelleren en overdracht. Je groeit gaandeweg in deze activiteiten en ontwikkelt je eigen zwaartepunten. Als senior begeleid je daarnaast collega's en heb je meer contact met de klant.

We werken voornamelijk met Ruby en wat Rails; ervaring hiermee is niet nodig. Je ontwikkelt onder Ubuntu met een editor naar keuze (altijd een goed lunchonderwerp). Ons SaaS-platform draait op Azure of bij de klant in huis.

Je denkt mee over de doorontwikkeling van onze modelleertalen/DSLs, modelleeromgeving, testafleidingsstrategieën, constraint solving, symbolische transitiesystemen (IOCO) en meer uitdagende onderwerpen op het randje van de onderzoekswereld.

Functie-eisen

Productsoftware maken betekent veel aandacht voor vakmanschap: code die begrijpelijk, solide en aanpasbaar is; weten wat je doet; samenwerken en blijven leren, zowel in technische als communicatieve vaardigheden. Met klanten werken vraagt dat je ook uit hun perspectief moet kunnen kijken.

Je hebt een universitaire opleiding in de informatica, software engineering of een vergelijkbare richting. Als het diploma niet hebt maar wel het niveau, licht dat dan toe in je sollicitatie. Je haalt voldoening uit het je eigen maken van technische onderwerpen die uiteenlopen van formele methoden en algoritmen tot parallelisme en binaire communicatieprotocollen.

We hebben verschillende nationaliteiten in ons team. Alle inhoudelijke communicatie is in het Engels, daar kun je goed mee uit de voeten. Omdat onze klanten voor een groot deel Nederlandstalig zijn zoeken we op dit moment mensen die de Nederlandse taal goed beheersen.

Geef in je motivatie graag aan wat je specifiek in deze vacature bij Axini aanspreekt.

Aanbod

Je krijgt bij ons een plek waar je je als software engineer in de volle breedte kan ontwikkelen, in de overgang naar model-driven engineering. Je werkt binnen een informeel team van circa 15 mensen met veel ruimte voor je eigen inbreng. Werk gebeurt afwisselend op kantoor in Amsterdam, thuis en bij de klant. We bieden passende arbeidsvoorwaarden en goede voorzieningen. We proberen realistische te plannen en doen niet aan overwerk. Wanneer je vrij bent, ben je ook echt vrij.

Je besteedt een halve dag per week aan je eigen lange termijnontwikkeling. Binnen Axini zijn er o.a. een boekenclub, lunchpresentaties en hackathon-weken.

Op onze website vind je oa. hoe een typische werkweek eruit ziet en wat de puzzels en uitdagingen zijn die er voor je klaarliggen.

Uren

40 uur
Deeltijd mogelijk
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in