30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 16x bekeken

Senior Java Software Ontwikkelaar / Architect Amsterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CGI Nederland

CGI Nederland
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 322 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Senior Java Software Ontwikkelaar / Architect

Functiebeschrijving
Ben jij degene in het team die de knopen doorhakt? Die samen met collega’s de best passende oplossing bepaalt en uitvoert? Waar collega’s mee willen sparren?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons Applicatie Development team te versterken.

Wat ga je doen?

Als Senior Software Developer of Software Architect ben jij het baken van kennis in het project. Je behoudt het overzicht, je neemt technische beslissingen en bewaakt de kwaliteit. Samen met de andere architecten bepaal je de (technische) toekomststrategie. En met de development teams bouw je verder aan het platform, een Model-Driven Administration Platform, met focus op het pensioenen-domein. Je bent het aanspreekpunt voor de teamleden en geeft coaching waar noodzakelijk. Naast gedegen ervaring op het gebied van software ben jij goed in het motiveren, overtuigen, relativeren en presenteren. In een wereld van "just enough architecture" en "it depends….", waar de drang naar innovatie hoog is, bieden wij jou de uitdaging die je zoekt.

Wat breng je mee?

Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met software-ontwikkeling te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding, behaal je graag resultaten en kun je goed samenwerken je team. Je beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau met een IT-component. Daarnaast heb je minimaal 10 jaar ervaring op het vlak van software engineering. Verder heb je de volgende kennis en ervaring:

- Java Development en SQL Databases
- Model-Driven Architecture & Development
- Degelijke kennis van software security
- Je kent je weg in de infrastructuur
- Automatiseren is voor jou niet nieuw (CI/CD)
- Je weet kwaliteit te waarborgen
- Je ben communicatief vaardig, ook richting de stakeholders
- Je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen
- Ook aangaande monitoring en beheer weet je de ins en outs

Je bent proactief en houdt van een uitdaging. Je bent in staat om jouw kennis te gebruiken om tot de beste oplossingen te komen voor onze klanten, en je weet welke oplossingen de meeste toegevoegde waarde zullen leveren. Je vind samenwerking leuk en kunt ook teamleden te begeleiden en coachen naar een hoger niveau. Daarnaast heb je:

- Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, met een stevige IT-component
- 5-10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
- Bij voorkeur kennis en ervaring van de financiële dienstverlening
- Ervaring met pensioenen is een pre
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
- Goede communicatieve vaardigheden

Ons aanbod?

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van hun eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je een heel breed scala aan relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI-verhaal!

Waar kom je terecht?

De financiële markt is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals de invulling van het pensioenakkoord en het adequaat inspelen op toegenomen klantverwachtingen. Daarnaast zijn de nadruk op kostenbeheersing, het toepassen van data science technieken, de verdergaande digitalisering en de toenemende wet- en regelgevingthema's die om oplossingen vragen.

Technologie maakt het mogelijk om deze uitdagingen het hoofd te bieden. CGI levert van oudsher een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van de financiële processen. Je komt terecht in onze unit Insurance & Pensions, onderdeel van de sector Financial Services, waar we klanten helpen aan de voorkant (waar het contact met de klant plaatsvindt) en aan de achterkant (waar de rechten en uitkeringen van pensioen- en verzekeringsaanspraken zijn vastgelegd). Al deze processen worden door de huidige en toekomstige ontwikkelingen geraakt.

We zijn dan ook op zoek naar IT'ers die willen meehelpen om innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen uit te werken en te implementeren. Technologie en innovatie zijn de komende jaren volop nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Samen werken we aan diversiteit

CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Are you ready to be part of our story?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?
Stel ze aan Giliam Oostema, Director Consulting Services via 06-1373 6452 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Niki Haringsma, Recruitment Business Partner via 06-28910998 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in