Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
9 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Business Informatie Analist - Smart Logistics Amsterdam • CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Business Informatie Analist - Smart Logistics

Functiebeschrijving
Wil jij graag werken aan complexe en prominente opdrachten voor onze klanten binnen het transport en logistieke domein? Ben jij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?

Wat ga je doen?
Als Business Informatie Analist ga je aan de slag bij één van onze klanten in de wereld van Transport en Logistiek. Je draagt bij aan onze groei binnen één van onze klanten in het overheids- of commerciële domein. Als Business Informatie Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van proces-, requirements- en impact analyses. Jij analyseert processen en de eisen van de business en vertaalt deze naar bruikbare oplossingen voor de business samen met ICT binnen de door architectuur gestelde kaders. Kortom, jij vervult een belangrijke functie zodat de gerealiseerde systemen de bedrijfsprocessen goed ondersteunen. Je kunt goed communiceren met zowel de business en ICT en stemt je werk af met relevante stakeholders. Door je goede kennis van de uitdagingen binnen deze sector, ben je in staat innovatieve oplossingen te bedenken.

Wat breng je mee?
Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving en durft beslissingen te nemen. Je hebt een echte ‘can do’ mentaliteit en bent niet bang om buiten je comfort zone te treden. Ook ben jij goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen het domein transport en logistiek en heb jij de kennis van specifieke applicaties. Ook heb jij:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring als Business Informatie Analist
• Ervaring met analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen. Kennis van BPMN en
   modelleer tooling (bijv. ARIS/Enterprise Architect) is een pré
• Ervaring met opstellen van functionele en technische requirements, IREB certificering heeft
   de voorkeur
• Ervaring met werken in een (scaled) agile of DevOps werkomgeving
• Ervaring met werken met scrum teams
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Waar kom je terecht?
Als Business Informatie Analist kom je te werken binnen de unit Smart Logistics van de sector Defense, Transport & Logistics. CGI biedt een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We zijn een grote organisatie, maar door het gebruik van kleine teams bevorderen we de persoonlijke aandacht. Naast ons werk bij de klant, delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Business analyse/ Proces Management community over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Discussies die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie van onze klanten.

CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. Waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. Dit is mogelijk door vergaand samenwerking met klanten, partners en kennisinstituten.

Ook helpt CGI logistieke bedrijven in hun transformatie naar een digitale onderneming en het uitwerken van een digitale strategie. We ondersteunen klanten ook bij het praktisch realiseren van hun digitale ambities, evenals bij het (veilig) toepassen, aanpassen en beheren daarvan. CGI is voorloper op gebied van legacy migration, advanced data analytics, cybersecurity en – misschien wel nergens zo belangrijk als in de logistiek – Internet-of-Things, Physical Internet en diverse andere emerging technologies. Dit vertaalt zich direct met uitdagingen, waar onze klanten zich in bevinden.

Ons aanbod?
Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to Be part of our story?
Solliciteer direct! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, Neem voor meer info contact op met Thim van der Weijden, Director Consulting Services, via +31 6 5782 6180 of via thim.van.der.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via chris.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


#LI-CN1

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in