Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
19 dagen geleden geplaatst • 15x bekeken

Functioneel beheerder

Amsterdam • Yacht
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vacaturedetails

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Is het interim vak op jouw lijf geschreven en wil je je carrière een boost geven? Dat kan met het BIM Development Programma! Wij zijn op zoek naar Functioneel beheerders.

Als functioneel beheerder zorg je ervoor dat IT platformen optimaal gebruikt worden door de gebruikers. Je bent het aanspreekpunt voor de interne gebruikers/ klanten en je communiceert/ adviseert met diverse stakeholders.

Met jouw expertise en enthousiasme ga je aan de slag bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Hier zal je je kennis en ervaring met business processen delen om de gebruikers zo maximaal en efficiënt mogelijk te laten werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Yacht vindt het belangrijk dat jij aan je persoonlijke ontwikkeling kunt blijven werken. Organisaties veranderen sneller dan ooit, dat invloed heeft op jouw rol als functioneel beheerder. Als functioneel beheerder bij Yacht kun je deelnemen aan het BIM development programma, waarin alle vaardigheden die je vandaag de dag nodig hebt, aan bod komen.

Het BIM development programma is een tweejarig programma, wat draait om verbinden met je netwerk, het leren van en certificeren voor vakcompetenties en ontwikkelen van je soft skills. Gedurende het programma worden er uiteenlopende workshops verzorgd door onze Yacht Experts. Daarnaast worden er vanuit onze community regelmatig webinars en events gehouden, waarin kennis wordt gedeeld over ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Hoe draag jij bij aan Yacht?

Yacht IT goes Agile! Community gedreven werken; dat is de ambitie van Yacht IT!

Vind jij het leuk om naast je opdracht ook een bijdrage te leveren aan verbetering, verandering en groei van onze organisatie?

Hoe mooi is het om jouw eigen voorstel in een user story terug te zien op de backlog. Nog mooier, jouw idee wordt daadwerkelijk aan het eind van de sprint geïmplementeerd.Functie-eisen

 • Je hebt en afgeronde HBO IT opleiding;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en schrift;
 • Je hebt aantoonbare recente werkervaring als functioneel beheerder of vergelijkbare rol, bij voorkeur in het bedrijfsleven (bv. in de bank, verzekering, energie en/of telecombranche);
 • Je hebt sterke affiniteit en/of ervaring in Agile omgevingen;
 • Ervaring met het analyseren van issues op de applicaties en aandragen van oplossingen;
 • Ervaring met het analyseren en oplossen van gebruikersvragen;
 • Je kan voor een oplossing, afhandeling en implementatie zorgen van deze issues volgens de juiste processen en in de SLA gestelde richtlijnen.
 • Je kan inzicht geven in en advies geven over inrichtingsalternatieven en hun impact op de organisatie, processen, gegevens en IT.
 • Je bent gecertificeerd op het gebied van BiSL 3 foundation, ITIL v4 foundation, Agile/scrum foundation, Privacy & Data Protection Foundation en IREB foundation of wilt deze graag behalen;
 • Je vindt het leuk om verschillende opdrachten te doen in het werkgebied Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en Utrecht.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk geven we alvast een kijkje in ons aanbod: een marktconform salaris, project auto, bonusregeling, werkweek van 36 tot 40 uur per week, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Naast prima arbeidsvoorwaarden is YACHT Fun To Be: we organiseren op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten, unitmeetings, borrels en andere IT events.

Verder sta je aan het roer van je eigen persoonlijke groei d.m.v. opleidingen, trainingen, coaching en ontwikkelingstrajecten via de Yacht Academy of BIM Programma.

Heb je interesse? Dan kom ik graag met je in contact. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

De procedure bestaat in ieder geval uit 2 gesprekken met collega's uit het team. Waar we in deze 2 gesprekken meerdere collega's laten aansluiten. Mogelijk maakt een competentie of capaciteiten assesment onderdeel van de procedure uit. We streven er naar om de procedure binnen 2 tot 3 weken af te ronden. 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in