Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
12 uur geleden geplaatst • 32x bekeken

Functioneel Beheerder Zorg applicaties

Amsterdam
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Arkin

Arkin
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud van de zorgsystemen binnen Arkin en werken aan de digitale toekomst van de GGZ?

Wat ga je doen?

Ons beheerteam voor zorgapplicaties zoekt twee functioneel (applicatie)beheerders die bijdragen aan het onderhoud en de ontwikkeling van de zorgsystemen. Het gaat hierbij om zowel het elektronisch patiëntendossier, als om andere zorg ondersteunende systemen, zoals het elektronisch voorschrijfsysteem en het eHealth systeem. Je werkt op het gebied van zowel functioneel- als applicatiebeheer en vindt de technische kant van beheer zeker interessant. Je werkt in een team van 6 mensen om samen het beheer van deze systemen uit te voeren. Ieder heeft hierin zijn eigen taak specialisatie.

Specifieke taken van de beheerder zijn:

 • Uitwerken en uitvoeren van functionele en applicatiewijzigingen.
 • Automatiseren van interne werkprocessen.
 • Testen en uitvoeren van updates en nieuwe versies van de zorgsystemen.
 • Gebruikersbeheer, inclusief autorisaties.
 • Oplossen van incidenten.
 • Tweedelijns-ondersteuning van gebruikers.

Wij bieden jou

Wij bieden een afwisselende baan in een plezierige en professionele werkomgeving. Het betreft een arbeidscontract van 32-36 uur per week voor bepaalde tijd met de intentie om dit te verlengen/om te zetten naar een vast contract. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO GGZ en afhankelijk van je kennis en ervaring. Arkin kent aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals vergoeding van fietskilometers, een uitstekende ov-regeling woon-werkverkeer, collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan.

Wat breng je mee?

Belangrijk is dat je doorzettingsvermogen hebt en goed kan samenwerken, zowel binnen als buiten het team.

Je beschikt over: 

 • Een relevante opleiding op minimaal hbo niveau.
 • Kennis van en ervaring met minimaal 1 van onze applicaties: mijnQuarant, ONS, FarmedRX, Karify en Jouwomgeving.
 • Ervaring met gestructureerd werken in Topdesk.
 • Technisch inzicht.
 • Een goede beheersing van Excel.
 • Kennis van en ervaring met programmeren (pre).
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving in de zorg.

Wie zijn wij?

Arkin is een overkoepelende stichting die twaalf merken omvat: Jellinek, PuntP, Novarum, NPI, Mentrum, Roads, Inforsa, Arkin Ouderen, Sinai Centrum, Arkin Jeugd, Arkin Basis GGz en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Elk merk heeft zijn eigen specialisme(n). Hierdoor kunnen mensen bij Arkin terecht voor alle behandelingen op het gebied van geestelijke- en verslavingszorg.

Arkin behandelt meer dan 30.000 cliënten en dat doen we met ruim 4.200 collega’s op locaties in Amsterdam e.o., Haarlem e.o., Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Sinds 2016 bestaat de afdeling BITS (Beheer, Informatievoorziening, Technologie, en Services), waaronder ook het team ‘functioneel beheer van de zorgapplicaties’ valt. Het doel is om optimaal bij te dragen aan kwalitatief hoogstaande cliëntenzorg. Digitale ondersteuning gaat binnen de zorg steeds meer een onderscheidende rol spelen bij het leveren van effectieve en kwalitatief goede zorgvoorzieningen. Informatiesystemen hebben een belangrijke rol bij ondersteuning in het primaire (zorg)proces, of ze nu binnen de organisatie staan, of in de cloud.

Om het gebruik van informatie en functionaliteit op passende wijze vorm te geven en de onderliggende systemen te onderhouden heeft de afdeling BITS binnen Arkin een leidende rol. De afdeling stelt het informatiebeleid en de informatiestrategie op, voert dit uit, en onderhoudt de systemen. BITS ontwikkelt innovatieve concepten om de dienstverlening richting cliënt verder te brengen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie.

Hierin probeert Arkin voorop te lopen, zowel in de GGZ branche, als daarbuiten. Met ons ‘ECD van de toekomst’ willen we binnen de GGZ het verschil maken. Jij kan hier de komende jaren een belangrijke bijdrage aan leveren!

Interesse?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ron Schutz, manager BITS, telefoon 020 – 590 5085.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben te allen tijde voorrang op externe kandidaten.

Je kunt refereren aan vacaturenummer 22070.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in