Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
4 dagen geleden geplaatst • 102x bekeken

HR/IT Proces en Applicatie Specialist Amsterdam • Vrije Universiteit Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

HR/IT Proces en Applicatie Specialist

De VU werkt aan de optimalisatie van haar bedrijfsvoering en heeft ook de HR systemen vernieuwd en gekozen voor Cloud toepassingen. De Dienst IT zoekt versterking in het HR beheer team die enthousiast, pro actief en met kennis van zaken bijdraagt aan de kwaliteit en continuïteiten van de digitale HR processen.

Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 0,8 - 1

Functieomschrijving
Je werkt aan het optimaliseren van de HR systemen en mogelijkheden voor digitale ondersteuning van de HR dienstverleningsprocessen in een team waar ook de ondersteuning van Financiële en facilitaire systemen plaatsvindt. Gezamenlijk zorg je voor een goede integratie van al deze bedrijfsvoeringssystemen. Je vervult een brugfunctie tussen de HR organisatie en de leveranciers. Je bewaakt de applicatie life cycle en de roadmap van de leveranciers en kunt de HR organisatie adviseren over optimalisatie van processen.

Je werkt binnen de afdeling Customer Services. De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van systemen voor onderwijs en bedrijfsvoering. Medewerkers binnen de afdeling leveren bijdragen aan verschillende projecten van de IT organisatie.
Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning en de Servicedesk die een centrale rol speelt bij incidentmanagement, afhandeling van serviceverzoeken en klanttevredenheid.
 • Gesprekspartner voor de HR Servicedesk, HR adviseurs, beleidsmedewerkers en leverancier in de verder optimalisatie van de HR systemen en processen
 • Overzien van de ketenafhankelijkheden in het systeemlandschap en ontwikkelingen en issues afstemmen met collega applicatiedeskundigen
 • Testen van aangeboden oplossingen en bepalen mogelijke impact op de bedrijfsvoeringsketen (Onderwijssystemen, Financiën en Facilitair)
 • Afstemmen van de resultaten met de productowner HR en na akkoord vrijgeven voor release naar productie
 • Onderhouden (regressie) testset en borgen goede vastlegging testresultaten
 • Voorbereiden en testen major changes en nieuwe releases in de bedrijfsvoerings keten
 • Onderhouden en toekennen autorisatieprofielen
 • Uitvoeren IT General Controls en signaleren noodzakelijke aanpassingen/uitbreidingen
 • Bewaken van de afhandeling van incidenten in het nieuwe HR systeemlandschap (SuccessFactors, SAP ECP, Concur, ServiceNow


Functie-eisen

 • Kennis en ervaring met SAP SuccessFactors en SAP ECP
 • Ervaring met ServiceNow en Concur is een pre
 • Je bent ambitieus, wilt het beste uit jezelf halen en jezelf ontwikkelen in deze senior IT-positie
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van het Engels m.n. met het oog op de systeem- en trainingsdocumentatie
 • Je hebt analytisch vermogen en een sterke interesse in IT
 • Je bent sociaal vaardig en hebt een assertieve instelling
 • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en je hebt een proactieve houding


Aanbod

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 3.807 (schaal 11) en maximaal € 5.211 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Consultant ICT 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • goede en voordelige sportfaciliteiten
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
Over de VU
Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 15 januari 2022. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:
Naam: John Westen
Functie: Teamleider
Telefoonnummer: 020 - 5985042
E-mail: john.via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in