IT Servicedesk Medewerker - Amsterdam

Amsterdam

Maandag Interim Professionals B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie

99 problems but IT ain't one

Systeem opstarten, tickets screenen. Koffie. Stand up. En door. De CEO staat aan je bureau met een niet werkende Surface. Ok, dat eerst oplossen. En door. Printer 6e verdieping repareren. Leuk een nieuwe collega aanmelden! Account toewijzen. Ticket afvinken. Surface klaarmaken. Lunch. Handtekening collega aanpassen. Rechten collega aanpassen. Tickets afvinken. Alles loopt lekker. Telefoontjes plegen en dan systeem afsluiten en naar huis. Moe maar voldaan crash je op de bank. Op naar morgen!


Functie eisen

Succesfactoren IT Servicedeskmedewerker: Dienstverlenend. Communicatie skills. Teamplayer en humor.

En verder heb je:

  • De behoefte om je te ontwikkelen in de IT;
  • Een hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis van Microsoft Windows en MS Office;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel verbaal als schriftelijk.

Wat staat daar tegenover?

Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Introductieweek op onze Maandag® Academy. Onbeperkt vakantiedagen. Ja echt. Dat is ook Maandag®!

Surface, Vrijmibo’s. 30 seconds toernooien. Marktconform salaris. Behoefte om te ontspannen? Dat kan in onze Game Area @ the Spot. Bonusregeling. 8% vakantiegeld.

Misschien nog wel belangrijker: Fijne collega’s met een unieke werksfeer die je moet ervaren! Wel zo fijn als je hier 40 uur per week bent.


Over het bedrijf

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met meer dan 21 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Amsterdam