Medewerker ICT - Amsterdam

Amsterdam

Buro Scanbrit (Buro Scandinavia bv)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In een klein team ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de ICT-voorzieningen in onze organisatie. Je houdt je vooral bezig met netwerk- en hardwarebeheer, functioneel beheer en biedt ondersteuning aan je collega's van op gebied van ICT. Je bent het aanspreekpunt bij vragen en problemen met de werkplek, PC's printers, etc. Je houdt de documentatie van de ICT-organisatie bij. Je werkt in een Windows - en Linux omgeving en voor het functioneel beheer volg je, waar nodig, trainingen.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een  MBO-4 ICT opleiding, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je hebt kennis van of ervaring met Virtualisatie, Netwerken, Windows 7/2010/2008, Office 365 en systeembeheer. Ervaring met OS X, Android en vooral iOS, en met Citrix omgevingen wordt als een pré gezien.

Je bent flexibel, stressbestendig en werkt snel en accuraat. Je kunt goed werken in teamverband, bent gewend vooruit te denken en pakt zaken snel op. Je hebt een servicegerichte instelling en communiceert gemakkelijk met de verschillende gebruikers. Daarbij beheers je de Engelse taal in woord en geschrift. Geen 9 tot 5 mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Het doel is een vast dienstverband. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een open, motiverende en informele cultuur. Resultaat en daarbij plezier in je werk staan bij ons voorop. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega's staat centraal.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Reizen naar Scandinavië, Finland, de Baltische Staten, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland wordt steeds populairder. Daarom reizen inmiddels meer dan 75.000 mensen met ons naar deze prachtige, groene bestemmingen.

Buro Scandinavia BV is een gezonde, groeiende organisatie en marktleider voor individuele vakanties naar Noordwest-Europa. Wij worden al jaren door de Nederlandse reiswereld gekozen tot beste reisorganisatie op Scandinavië en Groot-Brittannië.

Op ons kantoor te Amsterdam werken ca. 50 mensen dagelijks aan het tot stand komen van vakantie- en incentivereizen van onze merken: Buro Scandinavia, Buro Britain en Big Ben Tours .

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures