Systeembeheerder - Amsterdam

Amsterdam

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen IT én word jij er gelukkig van om deze meteen in praktijk te brengen? Ben jij degene waar collega’s aankloppen voor vragen over het inrichten van Azure? Dan zoeken wij jou! In de rol als systeembeheerder bij NCOI (gevestigd in Hilversum) ben je betrokken bij het beheren van systemen in de cloud bij Microsoft (Azure en Microsoft 365). Cloudcomputing en serverbeheer zijn voor jou vertrouwde omgevingen die jij als geen ander kent. Jij hebt het voor het zeggen binnen de IT-infrastructuur. Dit doe je ook nog eens in een omgeving waar je veel kunt leren, namelijk bij de grootste opleider van Nederland. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

NOTE: THIS JOB REQUIRES GOOD KNOWLEDGE OF THE DUTCH AND ENGLISH LANGUAGE.

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2900 en € 4100
 • De mogelijkheid om in dienst te treden
 • Kosteloos opleidingen en trainingen volgen
 • Hybride werken
 • Extra's op het gebied van well-being
 • Teamspirit! Zomerbarbecue en groot kerstfeest
wie ben jij

Je bent goed bekend met en op de hoogte van ontwikkelingen over cloudcomputing en serverbeheer. Jij staat te popelen om jouw ervaringen binnen grote IT-infrastructuren in te zetten en meer uit jouw carrière te halen. Jij bent je er verder ook bewust van dat jij deze kwaliteiten in huis hebt:

 • Ervaring met Azure, Microsoft 365 en Intune
 • Microsoft certificeringen
 • Ervaring met Vmware in een Hybrid-cloud omgeving
wat ga je doen

Je bent een kei in het analyseren van problemen en bedenkt snel praktische oplossingen. Hiernaast zullen jouw werkzaamheden het volgende omvatten:

 • Operationeel beheer van alle systemen in de cloud bij Microsoft (Azure en Microsoft 365) en het eigen datacentrum
 • Het inzetten van kennis en ervaring met Azure bij de beschikbaarheid van alle services
 • Het verzorgen van migraties bij overnames
 • 3e-lijns ondersteuning bij incidenten en meldingen van gebruikers
waar ga je werken

Je komt te werken in een unieke omgeving waarin leren en ontwikkelen centraal staan. NCOI group is hét opleidingsinstituut dat zich inzet om ambities van werkenden waar te maken. En dit alles helemaal op maat bedacht! Jaarlijks profiteren ruim 20.000 werkenden van het ruime aanbod dat NCOI heeft om competenties, kennis en vaardigheden aan te scherpen. Door de vele mogelijkheden zoals verschillende instroommomenten en klassikale lessen is er voor ieder wat wils. Naast deze toffe omgeving waarin elke hoek van de organisatie uit ontwikkelkansen bestaat, mag jij dit verwachten:

 • Na werktijden kun je deelnemen aan bootcamp- of yogalessen & jouw eigen zit/sta bureau
 • Pensioenregeling
 • Korting op collectieve zorgverzekering
 • Teambuilding uitjes; zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Maar ook een zomerbarbecue en een groot kerstfeest horen erbij!
 • Laptop en telefoon
sollicitatie

In deze rol kom je in een unieke omgeving terecht die jou ook zal helpen je verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd doe jij ook de leukste (levens)ervaringen op. Wacht niet langer en solliciteer direct.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.900 - € 4.100 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Amsterdam