IT trainer - Amsterdam

Amsterdam

  • Learnit BV
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor de afdeling IT trainingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Learnit is een
verzorger van maatwerktrainingen in het hele land. Het Learnit-team van 30 hoogopgeleide docenten werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. Behalve inhoudelijk komt Learnit de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, wij bieden ook 'incompany trainingen' aan, in opdracht van bedrijven.
 

lees meer

Functie-eisen Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent. Je gaat trainingen geven voor cursisten van verschillende niveau's. 
Het is belangrijk dat je ver boven de stof staat. Gedegen kennis van alle Office programma's is zeer belangrijk. Andere vaardigheden in computerapplicaties zijn zeer welkom, maar niet vereist. Denk hierbij aan MS Project, programmeren,Webdesign en systeembeheer.
Voor deze baan is het  belangrijk dat je het niet erg vind om te reizen voor het werk en thuis te werken. Je kunt worden ingezet op een training bij jou in de buurt, maar bijvoorbeeld ook aan de andere kant van het land. Goede people skills zijn een vereiste. 

Vereisten
Representatief
Ervaring in lesgeven en voor een groep staan
HBO-niveau
Gedegen kennis van MS office 
Kennis van programmeren en andere IT vaardigheden zijn een pre
Vloeiend uitdrukken in Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling
Minimaal 2 aaneengesloten dagen per week beschikbaar
Bereid zijn je te certificren in enkele software producten
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat wij bieden
 Een leuke, uitdagende baan in een jong en dynamisch bedrijf. We zijn een hechte afdeling met een ondernemende, professionele en collegiale instelling. Binnen de organisatie zijn veel mogelijkheden voor het aandragen van ideeën en wordt het nemen van eigen initiatief erg gewaardeerd. In het bedrijf vinden we het belangrijk dat ook onze eigen medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom heb je naast een uitgebreid inwerktraject de mogelijkheid om periodiek trainingen bij te wonen. Verder worden er leuke uitjes georganiseerd en maken we tijd voor (vrijdagmiddag)borrels.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verzorger van maatwerktrainingen in het hele land. Het Learnit-team van hoogopgeleide trainers werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. Behalve inhoudelijk komt Learnit de klant ook graag praktisch tegemoet: wij trainen overal in het land. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, maar wij bieden ook 'incompany trainingen' aan, in opdracht van bedrijven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Office 365 Consultant in Amsterdam