Functioneel beheerder, Zorginstelling, Amsterdam

Amsterdam

GGZ inGeest
  • GGZ inGeest
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Applicatiespecialist (32-36u, zorgondersteunende applicaties) ga je ons team versterken op het gebied van onderhoud en ontwikkeling van verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan het EPD (Elektronisch patiëntendossier) en het EVS (Elektronisch voorschrijfsysteem). Het team bestaat uit 5 personen die samen het beheer van de zorggerelateerde systemen uitvoeren, elk met een (of meerdere) specialisatie(s).

Als applicatiespecialist coördineer en beheer je de kwaliteit, continuïteit en inrichting van verschillende applicaties. Je anticipeert op technische en organisatorische ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie en kunt systemen hierop aanpassen. Je zorgt ervoor dat applicaties voortdurend inhoudelijk verbeterd worden en aan blijven sluiten op werkprocessen. Je bent daarbij actief bezig met het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen en knelpunten. Ook ben je verantwoordelijk voor updates en de uitrol van nieuwe releases.

Je onderhoudt de inrichting en het functioneel ontwerp van workflows, analyses, formulieren en documenten. Je beheert en onderhoudt diverse koppelingen, maar denkt ook graag mee over het ontwikkelen van eventuele nieuwe koppelingen als de praktijk daarom vraagt. Daarnaast los je incidenten op en instrueer en adviseer je gebruikers over de werking van het systeem. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet hierdoor de vertaalslag te maken van ICT naar gebruiker.

Over de opdrachtgever
GGZ inGeest biedt diverse vormen van psychische gezondheidszorg. Samen met hogescholen en universiteiten verzorgen ze verschillende opleidingen, en samen met de partners verricht GGZ inGeest innovatief – soms baanbrekend – wetenschappelijk onderzoek in academische werkplaatsen.
De afdeling IM/ICT is een onmisbare schakel in deze organisatie. Momenteel bevindt deze afdeling zich in de afrondende fase van een groot project om de ICT infrastructuur - vanuit het oogpunt van patiënten en medewerkers - sterk te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen - Een afgeronde HBO opleiding, eventueel aangevuld met andere vakgerichte opleidingen;
- Een ITIL certificatie;
- Tenminste twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis van de volgende pakketten is een pré: mijnQuarant, FarmedRx, Questmanager, Minddistrict, MConsole;
- Vindingrijkheid, het nemen van initiatieven, creativiteit en proactief handelen zijn vereist voor het zien en voorkomen van potentiële problemen, het verbeteren van applicaties en interfaces en het doen van voorstellen en aanbevelingen.
- Professioneel, innovatief, ondernemend, klantvriendelijk en respectvol zijn kernkwaliteiten die wij graag terugzien in onze medewerkers.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.755 p/m

Salaris is op basis van maximum van 36 uur per week. Functie valt in schaal 50 GGZ CAO
Aantal uur per week 32 - 36 uur
Fulltime is 36 uur
Overige info Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ. Een dienstverband bij onze organisatie start met een jaarcontract. De functie moet nog worden gewogen en is voorlopig ingedeeld in FWG 50. Je salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 3.755,- op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur.

Wil jij je verder ontwikkelen? Dat kan! GGZ inGeest biedt mogelijkheden voor bij- en nascholing. Ook hebben we goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een fietsregeling, korting bij vele sportscholen, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én een gratis een abonnement op Cultuur Werkt!

lees meer

Bedrijfsomschrijving GGZ inGeest biedt diverse vormen van psychische gezondheidszorg. Dit doen ze vanuit 12 locaties in omgeving Amsterdam. GGZ inGeest werkt vanuit verschillende clusters: het cluster Poliklinieken en Prezens (basis GGZ), het cluster FACT (chronische patiënten) en het cluster KIC (Klinieken, IHT en Crisisdiensten). Samen met hogescholen en universiteiten verzorgen ze verschillende opleidingen, en samen met de partners verricht GGZ inGeest innovatief – soms baanbrekend – wetenschappelijk onderzoek in academische werkplaatsen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam