Linux Engineer | Zelfstandige rol | Concurrenten als Bol.com & Coolblue | Tot 52K | A.. - Amsterdam

Amsterdam

Layer
  • Layer575 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Functie
Momenteel staat er een volledige automatisering op de planning van hun volledige development- en productie-omgeving. Dit willen ze gaan doen  door middel van Ansible of Puppet. Om deze reden zijn ze op zoek naar een gedreven en ambitieuze Linux Engineer, die open staat voor deze uitdagende klus. Je werkt nauw samen met een DevOps engineer en development teams om dit te realiseren.  Je gaat je bezighouden met het schrijven van automatiseringen via Ansible. Daarnaast komt er een stukje beheren en monitoren bij deze positie kijken, waar je actief voorkomende problemen oplost.

Organisatie
Deze organisatie ontwikkeld hun eigen e-commerce en ERP-software, een platform dat draait op Linux, Apache, MySQL en PHP. Inmiddels gebruiken developers al meer dan 100 virtuele servers, het beheren en onderhouden hiervan is erg belangrijk. Daarnaast zijn er twee on site servers en +/- 500 werkplekken.

De IT afdeling bestaat uit meerdere scrum teams met developers, support, product owners, testers en scrum masters. In de toekomst willen ze een tweede Linux Engineer aan nemen. Het betreft een inclusieve, informele organisatie die momenteel erg snel groeiend is. Hierdoor lopen ze wat achter op infra gebied wat nu een inhaalslag moet gaan maken.

Eisen
– HBO werk en denkniveau
– Ervaring met het installeren en deployen van Linux omgevingen
– Ervaring met Ansible en/of Puppet
– Ervaring met MySQL

Ervaring met Docker, Kubernetes en VMWare is een pré.

Aanbod
– Salaris tot €4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
– Auto van de zaak
– Goede pensioenregeling
– 25 vakantiedagen
– Overuren worden uitbetaald
– Opleidings-en doorgroeimogelijkheden

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.
+31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #15857

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Amsterdam