R&D Software engineer C++ - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als R&D Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en innoveren van de state-of-the-art beslissing ondersteunende systemen die enorme hoeveelheden data op een aantrekkelijke en intelligente manier aan de klanten ontsluiten. De medewerkers van de organisatie omschrijven zichzelf als multifunctionele mensen. Wij zijn business consultants, software engineers, user interface experts, database architecten en projectmanagers in een. Dit resulteert in een uiterst efficiënt software ontwikkelingsproces.

lees meer

Functie-eisen

* Een afgeronde Master in: Informatica, Natuurkunde, Computer Science of aanverwanten;
* Beschikking hebben over een systematische probleemoplossende aanpak, gedrevenheid;
* Ervaring met C++, (efficiënte algoritmen, STL, C++ 11/14/17, design patterns,…);
* Een pré is kennis van software-architectuur, objectgeoriënteerd ontwerp en best practices in software-engineering (Git, unit-tests, integratietests, implementatieprocessen...);
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Thuis werken is deels mogelijk;
- Elke dag lunch van de zaak;
- Volledig doorbetaald pensioen;
- Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen;
- Jaarlijkse winstdeling;
- Jaarlijks opleidings- & congresbudget;
- Je hebt ruim 30 vakantiedagen.

Interesse? Stuur dan je cv naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Bij onze klant zijn ze continu bezig om hun klanten de juiste tools en inzichten te bieden om de juiste beslissingen te nemen. Ze hebben zelf een analyseplatform ontwikkeld waar men erg trots op is. Tegenwoordig is het een van de krachtigste en meest geavanceerde analysesystemen in de branche. Om de beste te blijven in hun branche zijn ze continu op zoek naar de juiste mensen die hen kunnen helpen deze unieke positie te behouden en verder uit te bouwen.

Binnen dit bedrijf probeert men te begrijpen wat mensen echt willen wanneer ze hun bedrijfsprestaties proberen te analyseren. Met veel enthousiasme investeert men fors in zowel technologie als bedrijfskennis, dit heeft geleid tot een bewezen handelswijze voor het aanpakken van de moeilijkste uitdagingen op het gebied van bedrijfsanalyse.

Het bedrijf is 8 jaar geleden opgericht door drietal mannen met, allen met een master in econometrie en samen een gecombineerde ervaring van meer dan 40 jaar in het ontwikkelen van beslissingsondersteunende systemen, vooral in de luchtvaartindustrie. De achtergrond van de oprichters bied een uitstekende basis om zowel bedrijfsanalyse als technologische vaardigheden verder te ontwikkelen. De ambitie van onze klant is om een ​​toonaangevende leverancier te worden van beslissingsondersteunende systemen voor verschillende sectoren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Amsterdam