Product Owner / Bruggenbouwer voor SaaS producten gezocht! - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zoals gezegd, wij zijn op zoek naar een bruggenbouwer! Een product-owner die in staat is om meerdere ballen in de lucht te houden en kan schakelen met de interne teams als zowel de afnemers van de maatwerk software. Van begin tot eind zal je betrokken en verantwoordelijk zijn voor een project, dit begint met het ophalen, uitwerken en prioriteren van de requirements en eindigt pas na succesvolle oplevering van het eindproduct. Van jou wordt verwacht dat je dit op een goede en consistente manier kan uitvoeren.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
- Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een rol als productowner
- Je hebt affiniteit met software ontwikkeling en snapt dat je voor een API niet naar een dierentuin hoeft
- Uiteraard heb je werkervaring met SCRUM
- Je beheerst de Nederlandse en Engele taal uitstekend

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Deze organisatie biedt goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun je denken aan een goed salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt. Krijg je een goede pensioensregeling, reiskostenvergoeding en voldoende doorgroeimogelijkheden . Daarnaast wordt dagelijks de lunch verzorgd.

Interesse?

Stuur dan je CV + motivatie op naar [email protected]

Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een succesvol, internationaal opererend software bedrijf in Amsterdam. Vanuit verschillende project-teams werken ze hier aan complexe Software-as-a-Service oplossingen voor Scale-ups en grote corporate organisaties, denk hierbij aan supermarktketens en grote zorginstellingen. Vanuit hun schitterende pand werken op dit moment +/- 25 mensen in verschillende teams aan deze software producten, om deze projecten zo soepel en gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn wij voor deze klant op zoek naar een Product Owner die wat breder georiënteerd is. Je gaat namelijk de schakel zijn tussen de ontwikkelteams en de klant. 

De sfeer is hier intern erg informeel, de gemiddelde leeftijd is tussen de 30 en 45 en er heerst een echte scale-up sfeer. Uiteraard zijn er genoeg borrels en er is elke dag een goed verzorgde lunch! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures