Agile – Technical Tester – Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
  • Star Apple700 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een gezellige internationale organisatie waarbij teamspirit voorop staat. Dagelijks houden zij zich bezig met alles wat de maken heeft met denksport! Momenteel exploiteert deze organisatie in de gehele Europese markt. De sfeer intern is informeel en de nationale aspecten maken dit bedrijf uniek!


Functie
Binnen de afdeling development is een nieuw online team ontstaan met grote ambities. Ter uitbreiding en ondersteuning van dit team zijn zij op zoek naar een Technische Tester. De functie is nieuw en is het de bedoeling dat jij de functie een complete invulling geeft! Op dagelijkse basis werk je aan de realisatie van nieuwe functionaliteiten voor de apps en web-players. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwerpen, op- en inzetten van geautomatiseerde oplossingen om te testen.

Samen met je team van 9 ontwikkelaars werk je erg nauw samen volgens de Agile Methode. Deze functie is compleet nieuw maar je hoeft hier niet helemaal alleen invulling aan te geven. Jouw collega’s van ontwikkeling helpen en begeleiden je hierbij. Zoals eerder verteld is teamspirit erg belangrijk binnen dit bedrijf.

Eisen

Je hebt:
- Een HBO Diploma
- Minimaal 2 jaar software testervaring
- Minimaal 1 jaar ervaring met testautomatisering
- Minimaal 1 jaar ervaring met Agile
Je bent:
- Proactief
- Communicatief
- Sociaal
- Teamplayer


Aanbod

- Salaris €2400 - €3100
- Winstdelingregeling
- Flexibele werktijden
- Reiskostenvergoeding
- Leuke baan bij een stabiele organisatie!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je CV naar of bel naar 088-321 8 123

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.100 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Daan Jonkhart
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!