C# .NET Developer | Sustainable Energy | C++ - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In dit internationale team krijg jij als Software C# .NET Developer te maken met het gehele development proces! Van eerste concept, design, prototyping, testing tot aan daadwerkelijke implementatie van de software. Je hebt een vrij bijzondere rol in het team aangezien je in een kleiner team werkt van Software .NET Developers. De andere techneuten zijn bijvoorbeeld electrical engineers, hardware designers, embedded software developers en mechanical engineers. De software dat jij maakt wordt gebruikt om klanten op maat te ondersteunen.

De focus voor jou wordt het bouwen aan een Windows tool dat gebruikt wordt om de producten te configureren binnen dit grote bedrijf.

Je bent bezig met TDD, Debugging, onderhouden van bestaande software, implementeren van verbeteringen en updates, uiteraard ook het compileren en documenteren van technische specificaties voor de software.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO/WO diploma;
- Je hebt minimaal 1 jaar fulltime werkervaring als C#/C++ Developer;
- Je hebt zowel kennis van C# als C++;
- Je bent geïnteresseerd in mechanica, hardware én ook software engineering;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
- Je hebt kennis van CAN communicatie;
- Je hebt kennis van Qt of C.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De voorwaarden zijn hier erg goed. Uiteraard kun je gebruik maken van de reisoplossingen zodat je daar geen kosten aan hebt, er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en omdat het bedrijf nog vol in ontwikkeling is zijn er ook veel kansen voor jou om door te groeien straks. 

Interesse in deze veelzijdige C# Software Developer positie?

Bij interesse neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue. Je kunt hem bereiken per telefoon op: 06-25269423 of per mail op: [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Kom jij werken bij deze internationale grootheid op het gebied van Sustainable en Renewable energy? Op de Nederlandse vestiging te Amsterdam werken nu zo'n 30 medewerkers aan bijzondere, innoverende en uitdagende projecten binnen de energiemarkt. Ze hebben een indrukwekkend portfolio opgebouwd aan producten en ook klanten. Ze maken zowel hardware als software en ook de batterijen in bijvoorbeeld campers, elektrische fietsen, auto's en allerlei andere apparatuur.

Het bedrijf is een dochterorganisatie van een multinational gevestigd in de Verenigde Staten, het team komt dus van over de hele wereld!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# .NET Developer in Amsterdam