Functioneel applicatiebeheerder - Amsterdam

Amsterdam

Bevolkingsonderzoek Midden-West
 • Bevolkingsonderzoek Midden-West
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Welkom bij Bevolkingsonderzoek Nederland
Bevolkingsonderzoek Nederland voert de bevolkingsonderzoeken borstkanker, darmkanker en baarmoederhalskanker uit met als doel kanker in een vroeg stadium op te sporen. Vroege opsporing van kanker vergroot de kans op genezing. Jij omringt je bij ons met goed opgeleide, deskundige en enthousiaste medewerkers die écht het verschil willen maken. Wij zijn trots ons werk en op onze maatschappelijke bijdrage. Wij doen graag een stapje harder en geven net dat beetje meer; wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke impact. Bij ons vind je betekenisvol werk met een marktconforme beloning in een fijne organisatie waar alles goed geregeld is. Wij zijn voor de regio Midden-West per direct op zoek naar een:

Functioneel Applicatiebeheerder
36 uur per week (locatie Amsterdam)

Jouw plek in onze organisatie
Als functioneel applicatiebeheerder ben je onderdeel van het team ICT dat valt onder het bedrijfsbureau. Je ontvangt gebruikersvragen van de eerstelijns helpdesk om vervolgens de tweedelijns support te verzorgen. Ook inventariseer je gebruikerswensen en bekijk je samen met het team hoe deze te realiseren zijn. Daarnaast draag je zorg voor de afstemming en koppeling van de applicaties met overige bedrijfssystemen. Je onderhoudt contacten met de leveranciers van de applicaties betreffende het functioneel gebruik, nieuwe ontwikkelingen en koppelingen met andere pakketten. Verder draag je oplossingen aan voor knelpunten en tekortkomingen ten aanzien van de functionaliteit en performance van applicaties. Met de overige applicatiebeheerders zorg je voor afdoende beveiligings- en autorisatiemaatregelen. Je ontwikkelt gebruikersinstructies en verzorgt voorlichting/training en ontwikkelt zonodig instructiemateriaal. Het ICT team bestaat uit een drietal functioneel applicatiebeheerders, een medewerker werkplekbeheer en een helpdeskmedewerker. In deze functie leg je verantwoording af aan de manager Bedrijfsbureau.

Je vertegenwoordigt regio Midden-West en het team ICT als regionaal beheerder van de applicaties in de landelijke besluitvorming met betrekking tot ICT. Ook ben je plaatsvervangend regionaal security officer. Je bent in deze rol betrokken bij de coördinatie van alle activiteiten rondom het (continue) 'proces' van informatiebeveiliging (IB) binnen de regio Midden-West. Je implementeert en onderhoudt samen met de regionale security officer (RSO) het Information Security Management System. Je ondersteunt en adviseert het management en de medewerkers bij informatiebeveiligingsincidenten.
 

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met gedegen kennis van functioneel beheer;
 • Affiniteit met bedrijfsprocessen (zoals: HR, Finance, Planning);
 • Ervaring met AFAS Profit en AFAS InSite of gelijkwaardige applicaties;
 • Bij voorkeur ervaring met het functioneel beheer van ORTEC en MS365;
 • Ervaring met servicemanagement tooling zoals TopDesk;
 • Uitstekend in staat zijn om te zorgen voor een constructieve samenwerking tussen de SAAS leveranciers en Bevolkingsonderzoek;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • Goede sociale vaardigheden zoals; geduld, tact, luisteren en inlevingsvermogen;
 • Een pro-actievehouding en denkt mee in termen van verbeteringen/oplossingen;
 • Een dienstverlenende houding en bent stressbestendig.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.774 p/m
Overige info Wij bieden
 • Een dienstverband voor 36 uur per week, voor de duur van een jaar met intentie tot verlenging;
 • Betekenisvol werk! Een uitdagende functie in een veranderende organisatie waarbij je een bijdrage levert aan het opsporen en voorkomen van kanker;
 • Een salaris conform CAO Ziekenhuizen FWG 50 (maximaal € 3.774,-) op basis van 36 uur per week;
 • Het salaris is exclusief 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om op ons kantoor in Amsterdam én vanuit huis te werken.
Versterk jij onze organisatie?
Je sollicitatie, voorzien van een korte motivatiebrief en recent cv, ontvangen wij graag vóór 29 september 2021 via onze website www.werkenbijbevolkingsonderzoek.nl. De sollicitatiegesprekken zullen online plaatsvinden. Bij de sollicitatieprocedure winnen we referenties in. Kandidaten kan gevraagd worden een assessment te doen. Vóór aanstelling vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag.

Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.  Acquisitie naar aanleiding van  deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bevolkingsonderzoek Nederland voert de bevolkingsonderzoeken borstkanker, darmkanker en baarmoederhalskanker uit met als doel kanker in een vroeg stadium op te sporen.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amsterdam