Creatieve front-end ontwikkelaar gezocht in Amsterdam!

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor de front-end ontwikkeling van grote projecten. Hierin ga jij je bezig houden met het design, de gebruikerservaring en natuurlijk een kloppende code achter een project. Je gaat dagelijks aan de slag met frameworks als Angular(JS), React en VueJS. Ook een stuk UX-Design gaat onderdeel van je functie zijn, er wordt dus echt gezocht naar een creatieve front-ender.
 
Je gaat in deze organisatie meer dan voldoende ruimte krijgen om te investeren in je kennis. Zo mag je zelf aangeven in welke (nieuwe) techniek je beter wilt worden, je werkgever zal je er dan genoeg mogelijkheden voor geven.

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau

– Je hebt werkervaring op het gebied van Front-end development en kan een mooi portfolio laten zien

– Je hebt kennis en ervaring met Angular(JS), React en/of VueJS

– Jij bent communicatief vaardig

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een informele organisatie met een professionele aanpak. De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Een salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt, interne trainingen, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.

Heb je interesse? Dan kom ik graag met je in contact!

Je kunt je CV sturen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een dynamische club ontwikkelaars die gelooft dat hun full-service aanpak echt het verschil kan maken voor hun opdrachtgevers. Met die overtuiging werken developers van deze organisatie aan mooie opdrachten voor uiteenlopende bedrijven. Dit gebeurt in klantteams die per project samengesteld worden, met deze directe collega’s zal je er alles aan doen om een prachtige online oplossing voor de klant neer te zetten!

Binnen de organisatie werken bijna 15 collega’s met allemaal een eigen specialisme. Zo wordt er voor een project ook samengewerkt met online marketeers en designers, op die manier wordt er een complete online oplossing van hoog niveau aan de klant aangeboden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Amsterdam