Functioneel Beheerder (AFAS) | Tot 55K | Inhouse | Mogelijkheid tot gedeeltelijk thui.. - Amsterdam

Amsterdam

Layer
  • Layer574 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
  • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij het als functioneel beheerder leuk om voor een grote organisatie te werken die zich richt op mobiliteit? Lees dan verder.

Functie
Als functioneel beheerder AFAS houd jij je bezig met het optimaliseren en ontwikkelen van functionaliteiten en lever je een bijdrage aan het functioneel ontwerp en de test oplossingen. Je signaleert, optimaliseert en verbetert het systeem op basis van prioriteit, problemen en wensen vanuit de organisatie.  Je schrijft, implementeert en onderhoudt administratieve organisatorische en testprocedures. Daarnaast signaleer je verbetermogelijkheden, doe je verbetervoorstellen en realiseer je deze. Je draagt zorg voor een beheer handboek en je maakt en beheert rapportages, analyses en cockpits van het HR-systeem (voor intern en extern gebruik). Tenslotte zorg je dat medewerkers op het HR Service Centre het juiste niveau hebben of krijgen wanneer het om het HR-systeem gaat.

De organisatie werkt met AFAS Profit en Insite. Ze bouwen zelf workflows in AFAS en zijn op zoek naar iemand die voldoende ervaring heeft om wensen en wijzigingen te vertalen naar passende functionaliteiten.

Organisatie

Deze organisatie is een toonaangevend mobiliteitsbedrijf. Ze leveren innovatieve oplossingen voor vervoer en dragen met (duurzame) voertuigen bij aan de energietransitie in Nederland. Het betreft een organisatie met +/- 80.000 medewerkers en is een koploper op het gebied van zero-emission.

Eisen
– HBO werk- en denkniveau;
– Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Ervaring met AFAS (Profit en Insite zijn pre’s)
– Ervaring met rapporteren

Aanbod
– Salaris tot €4.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
– Resultaatafhankelijke bonus van 3.25%
– 28 vakantiedagen
– Doorgroeimogelijkheden
– Een zeer goede pensioenregeling
– Laptop
– Mogelijkheid tot thuiswerken

Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.

 +31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #15294

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures