Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Vacature Technisch Microsoft Consultant

Amsterdam • Add Value IT Recruitment
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Je interesses gaan vooral uit naar duurzame technologische ontwikkelingen. Je bent steeds weer op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daarbij zou je jouw kennis en ambitie ook graag op Internationaal niveau willen uitbreiden. Je wilt graag meegroeien met de organisatie en kunt haast niet wachten om jouw kennis in dit vakgebied te kunnen verbreden.

Sluit het bovenstaande profiel aan bij jouw huidige situatie? Dan is deze baan als Technisch Microsoft Consultant wellicht iets voor jou. In deze werkomgeving kun jij aan de slag als technisch consultant sharepoint, NET developer, Biztalk of Azure consultant.

Deze snelgroeiende projectorganisatie heeft wereldwijd meerdere vestigingen. Dit dynamische bedrijf zet ook in Nederland een stevige voet aan de grond. Door de snelle groei biedt de werkomgeving voldoende capaciteit en mogelijkheden. De focus ligt daarbij op het bedienen van de bovenzijde van de markt.

Daarbij wordt er vooral geopereerd in complexe projecten van grote omvang waarin verschillende technologieën ingezet en toegepast kunnen worden. Het ondersteunen van organisaties welke op een duurzame en onderscheidende manier koploper willen blijven op de markt is daarbij de prioriteit.

Deze projectorganisatie vraagt creatieve junior, medior en senior technisch Microsoft consultants welke werkzaam kunnen zijn binnen projecten van vooraanstaande klanten. Werken doe je op de locatie en werkwijze welke het beste bij jouw kennis en voorkeur past. Je werkt dus niet op basis van detachering. Doordat het bedrijf zich in razend tempo ontwikkelt, kun je jouw ambities zelfs op Internationaal niveau uitbreiden. Met enige regelmaat zijn er trajecten en projecten buiten de landsgrenzen beschikbaar. Daarnaast herken jij je ook in deze eisen:

Binnen jouw functie krijg je alle ruimte om inhoudelijke stappen te maken zodat je meegroeit met de organisatie. Dit kan zowel op operationeel of technisch vlak. Uiteraard ontvang je een proactieve coaching waardoor jouw professionele en persoonlijke doelen binnen handbereik komen te liggen. Daardoor krijg je voldoende mogelijkheden om jouw kennis te kunnen verbreden. Je kunt rekenen op:

Spreekt deze vacatures je aan en herken jij jezelf in de functieomschrijving? Dan biedt deze interessante nieuwe speler jou de volgende stap in je carrière. Reageer direct via het onderstaande formulier en upload je CV. Contact opnemen om kennis te maken kan natuurlijk ook.

 • HBO+ denk en werkniveau
 • ervaring als junior-medior-senior Microsoft Consultant
 • interesse in duurzame technologische ontwikkelingen
 • teamplayer
 • persoonlijke coaching
 • werkzaam in een enthousiast team
 • ruime doorgroeimogelijkheden
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in