Technisch Applicatie Beheerder CRM - Amsterdam

Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Technisch Applicatie Beheerder CRM

Jij zorgt ervoor dat data van meer dan 30.000 studenten en zo’n 5.000 medewerkers veilig, systematisch en overzichtelijk worden bijgehouden in het CRM-platform.

Vind je het een uitdaging om het CRM-platform van de VU mee te laten groeien met de nieuwste ontwikkelingen en de wensen van de klant? Ben je leergierig en weet je van aanpakken? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 0,8 - 1

Functieomschrijving
Samen met de collega’s van IT en Communicatie & Marketing zorg jij voor het inrichten en beheer van de applicaties die de VU gebruikt voor de registratie van en het onderhouden van contact met relaties. Je zorgt voor de goede werking, het up-to-date houden en onderhoud van niet alleen het CRM-systeem Selligent CDM en de marketing automation tool Selligent Marketing Cloud/Campaign maar ook van de interfaces tussen en naar deze 2 applicaties. Dankzij jouw kennis van en ervaring met data, crm database activiteiten en marketing automation weet jij jouw ideeën te vertalen naar praktische en technische oplossingen. Je bent nauwkeurig, hebt oog voor details en bent in staat om processen te doorgronden en zelfstandig complexe problemen op te lossen

Als CRM Applicatiebeheerder val je onder IT afdeling en kom je te werken in een multidisciplinair team bestaande uit emailmarketeers en twee andere collega’s met dezelfde functie als jij. 

Jouw taken
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van ons CRM-platform, monitoring van datastromen en datakwaliteit
 • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting, efficiënt gebruik en doorontwikkeling van de CRM database
 • Je realiseert en onderhoudt tabellen, views, scriptfuncties en procedures (PL/SQL en Transact-SQL) binnen het CRM-platform en zorgt dat koppelingen en interfaces binnen, van en naar het platform blijven werken
 • Je maakt queries en segmentaties voor selecties
 • Je ondersteunt het team met het optimaal inrichten van processen
 • Je onderhoudt contacten met interne en externe leveranciers en andere IT-beheerders met betrekking tot IT-oplossingen

lees meer

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ruime kennis van en ervaring met Oracle en/of Microsoft SQL
 • Functionele en technische kennis en ervaring met Selligent Marketing Cloud of campagnemanagement / marketing automation tooling of vergelijkbare platforms is een pré
 • Je bezit de drive om nieuwe systemen, methodieken en concepten te leren kennen
 • Het is pré als je kennis en ervaring hebt met HTML en Javascript
 • Komt jouw profiel niet helemaal overeen met de functie, dan mag je ons overtuigen van je doortastende houding en steile leercurve

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.656 (schaal 8) en maximaal €4.012 (schaal 9) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Functioneel (informatie) beheerder 2, Functioneel (informatie) beheerder 3 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:  
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
 • goede doorgroei mogelijkheden
Over de VU
Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.
 
Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 26 augustus 2021. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Jurriaan Mellegers
Functie: Teamleider
Telefoonnummer: 020 598 3822
E-mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Applicatiebeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures