Functioneel beheerder Centraal team Digitale Toetsing (CDT) - Amsterdam

Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam
 • Vrije Universiteit Amsterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel beheerder Centraal team Digitale Toetsing (CDT)

Wil jij er samen met jouw team voor zorgen dat - zeker ook in tijden van thuis tentamineren - het digitale toetsproces voor studenten en docenten vlekkeloos verloopt? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Locatie: AMSTERDAM
FTE: 1

Functieomschrijving
Als Centrale Ondersteuner Digitale Toetsing vervul je samen met je team een schakelrol tussen de eindgebruiker en de IT-organisatie van de VU. Je bent aanwezig voor en tijdens de toetsafnames in de toetszalen op de campus, en momenteel vooral online. Hierbij help je veel voorkomende technische- en organisatorische problemen adequaat op te lossen. Je werkt in deze hoedanigheid nauw samen met de andere functioneel beheerders binnen het onderwijsdomein, externe leveranciers en met vertegenwoordigers van de faculteiten en de proceseigenaar "digitale toetsing" binnen de dienst Student- en Onderwijszaken (SOZ).

Jouw taken
 • je beheert samen met je collega's de applicaties die het toetsproces ondersteunen (TestVision en Proctorio)
 • je beantwoordt algemene vragen van stakeholders (studenten, docenten, beleidsmedewerkers, etc) mbt het digitale toetsproces
 • je ondersteunt en ontzorgt studenten en docenten tijdens de (online) afname van digitale toetsen
 • je verzorgt het (laten) inrichten van nieuwe- of gewijzigde klantprocessen, stemt deze af met stakeholders in de gehele operationele keten én ziet toe op de naleving ervan
 • je draagt zorg voor de continuïteit van de afgesproken dagelijkse dienstverlening, onder andere door het analyseren én oplossen van (complexe) vraagstukken en regisseert de (IT-)keten
 • je hebt kennis van de contracten met én voert regie op externe leveranciers

lees meer

Functie-eisen
 • afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Onderwijskunde, Informatica of een vergelijkbare opleiding
 • je hebt bij voorkeur ervaring met toetsprocessen in het hoger onderwijs en het werken met digitale toetssystemen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (Nederlands en Engels)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.656 (schaal 8) en maximaal €4.012 (schaal 9) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Functioneel (informatie) beheerder 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,3% eindejaarsuitkering
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
 • goede doorgroei mogelijkheden
 
Over de VU
Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Informatietechnologie
De dienst Informatietechnologie (IT) ondersteunt onderwijs en onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een grote variëteit aan middelen en systemen. Onze IT-voorzieningen zijn essentieel voor onderzoekers, docenten, studenten, zorgverleners en de bedrijfsvoering. We volgen de IT-ontwikkelingen dan ook op de voet en kijken bij het vernieuwen van onze dienstverlening voortdurend naar de toekomst.

Werken bij IT betekent opereren in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werken 215 medewerkers, verdeeld over 6 afdelingen.

Over de afdelingen het team
Binnen de afdeling Customer Services (CS) onderscheiden we het "Expertise Center Education and Care". Dit team bestaat uit 20 Functioneel beheerders die verantwoordelijk zijn voor het operationeel beheer van de VU-concernsystemen binnen het onderwijs- en zorgdomein. Zij werken conform de functioneel beheerprocessen (BiSL), met als doel de VU-concernsystemen blijvend te laten voldoen aan de eisen die de gebruikers eraan stellen.

Een van de sub-teams binnen het Expertise Center Education and Care is het "Centrale team Digitale Toetsondersteuning" (CDT) dat zich specifiek richt op het ondersteunen van het digitale toetsproces, een van de primaire onderwijsprocessen van de VU.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 15 juli 2021. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Dave Wenting
Functie: Recruiter IT
Telefoonnummer: (020) 59 89020
E-mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures