Senior Software Engineer C++ (Full-stack) - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Software Engineer bij deze gave partij aan de gracht ga je interne handelsapplicaties ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van applicaties voor het verbeteren van de efficiëntie. Je krijgt de kans om ideeën te brengen en nieuwe toepassingen te creëren om hun dagelijkse handelsactiviteiten te ondersteunen en verbeteren.
Ze werken in een klein, slim en wendbaar team met het vermogen om ideeën snel uit te voeren en staan nauw in contact met handelaren, risicomanagers en andere belanghebbenden binnen het bedrijf. Je gaat  werken in een Agile software ontwikkel omgeving waarbij je je kennis van MS SQL Data bases mag vergroten of op doen.
 

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde master informatica, wiskunde, techniek of andere aanverwante gebieden;
- Minimaal  5 jaar (Full-stack) C ++ ontwikkeling ervaring;
- Ervaring met het ontwerpen en implementeren van Windows-gebaseerde applicaties;
- Ervaring met het ontwerpen en beheren van MS SQL;
- Je volledig inzetten voor tijdkritische projecten en oplevering daarvan;
- Internationaal georiënteerd (Engels goed in woord en schrift)
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Werken in een moderne omgeving met korte lijnen, een boven gemiddeld salaris, extreem goede bonus regeling, doorgroeimogelijkheden, werken in aan uitdagende taken en in een dynamische werkomgeving.
Reageren op deze vacature? 
Neem dan contact op met Noor Heynen op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 060. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]
 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Is de Wolf of Wallstreet jouw favoriete film? Ben je een C++ developer met een aantal jaren ervaring? Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging ? Dan zijn wij op zoek naar jou...

Voor onze klant, een trading organisatie in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter uitbreiding van het team. Het gaat om full-stack C++ development. Het bedrijf is voornamelijk actief in de aandelen wereld op alle grote Europese financiële markten. Ze onderscheiden zich als organisatie omdat ze handelen namens het bedrijf en dus geen klanten onderscheidt omdat het handelaar is voor eigen rekening. Je komt terecht binnen een team van super intelligente en vaardige programmeurs.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Amsterdam