Cloud Engineer | Omgeving Amsterdam

Amsterdam

Layer
  • Layer571 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Winstdeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Azure, Cisco, HP, Security | Internationale accountants- en adviesorganisatie | Salaris o.b.v. profiel | 30 vakantiedagen | Winstdeling | premievrij pensioen | Opleidingsmogelijkheden

Lijkt het jou uitdagend om als Cloud Engineer aan de slag te gaan voor een van de grootste accountants- en adviesorganisatie ter wereld? Spreekt het werken in een internationale omgeving met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden jou aan? Lees dan verder.


Functie

Als Cloud Engineer ga je je bezig houden met het begeleiden van een grote transitie naar Azure. De organisatie beschikt over eigen datacenters die allen overgezet worden naar public datacenters. Het doel is om dit voor het eind van het jaar af te ronden, gezien de grootte van deze organisatie is dit een grote uitdaging. Je gaat je bezighouden met het opzetten van nieuwe Azure subscripties en nieuwe systemen in Azure. Daarnaast kijk je constant naar nieuwe functionaliteiten die toegepast kunnen worden en houdt je je bezig met automatiseringen binnen de Cloud. Nadat de gehele migratie er op zit wordt er gekeken naar een security strategie. Ook hier ga jij je als Cloud Engineer mee bezig houden.  Los van bovenstaande taken spendeer jij ook een deel van je tijd aan klantopdrachten waarbij consultancy komt kijken, dit betreffen externe opdrachten.


Organisatie

Dit betreft een grote multinational die actief is op het gebied van accountants- en adviezen. Ze zijn expert op het gebied van consultancy tot financiële adviezen. Innovatie staat hoog in het vaandel, dagelijks zijn ze bezig met grote zakelijke uitdagingen waarmee ze hun klanten de mogelijkheid bieden om te blijven innoveren. Terwijl ze dat doen maken ze een impact die er toe doet. Op IT gebied zijn er jaarlijks verschillende grote projecten, dit zorgt ervoor dat de functie uitdagend blijft. Tevens ben je hierdoor nooit uitgeleerd en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Als IT’er sta je continu in contact met andere filialen wereldwijd. Het is een platte organisatie die ambitie en ontwikkeling erg belangrijk vindt.

De gehele IT afdeling bestaat uit 63 personen. Het Team waarin jij komt te werken bestaat uit 11 personen. Je rapporteert aan de service manager.


Eisen

– Aantoonbare werkervaring met Azure (bij voorkeur gecertificeerd)
– Minimaal 7 jaar ervaring op IT Infra gebied
– Kennis van netwerken
– HBO werk- en denkniveau


Aanbod

– Salaris o.b.v. profiel
– Premievrij pensioen
– 30 vakantiedagen per jaar (mogelijkheid tot bijkopen)
– Mogelijkheid tot een leaseauto
– Winstdeling
– Opleidingsmogelijkheden
– 8% vakantiegeld
– Apparatuur van de zaak


Heeft bovenstaande je interesse gewekt en wil je er graag solliciteren? Of wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op met Tess Mulder.
+31 (0)6 – 82379733     [email protected]     JOB ID #17374

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Amsterdam