Scrum Master (team coach) - Amsterdam

Amsterdam

AgilityMasters.com B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn AgilityMasters.com
AgilityMasters.com levert Scrum Masters en Agile Coaches, op team en program niveau, zowel binnen IT, Business als HR. Wij zijn een start-up (2017), met ambitie. Vanzelfsprekend is ook onze eigen organisatie volgens de Agile principes ingericht. Omdat onze coaches de kern van het bedrijf zijn besteden we veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling & groei. Deze wordt gestimuleerd door passende, uitdagende projecten en door het volgen én geven van trainingen. Wij werken hierin samen met onze business partner Gladwell Academy en BlinkLane Consulting. 
 
Wat voor Scrum Masters / Agile Coaches zoeken wij?
Wij zoeken een coach die in staat is om als professional klantteams te coachen en te begeleiden in de uitvoering van haar projecten. De mate van volwassenheid speelt hierin een belangrijkere rol dan senioriteit in jaren werkervaring. Wij zoeken kandidaten die in staat zijn om een 'servant leader' te zijn. Een coach die durft te delen en die het van belang vindt om van anderen de behoefte te erkennen. Hij of zij helpt in belangrijke mate anderen, zodat zij zichzelf beter kunnen ontwikkelen en van steeds meer waarde kunnen zijn.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan een mail met korte motivatie en actueel CV naar Wessel van Herwijnen, managing partner, via [email protected] of direct [email protected] Als je meer wilt weten over de functie, bel Wessel op 020 - 24 02 595. 

lees meer

Functie-eisen Kennis
 • HBO of Universitair diploma;
 • Aantal jaren ervaring als Scrum Master en/of Scrum facilitator in het bijzonder;
 • Heeft kennis & ervaring van organisatiecultuur en-ontwikkeling;
 • Kennis van frameworks zoals Kanban, Scrum, Spotify, SAFe en LeSS;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
Ervaring
 • ‘Last man standing' m.b.t. Agile gedachtengoed;
 • Ervaring met het coachen van teams binnen het werkveld anders bij voorkeur in sport;
 • Werkervaring binnen een consultancy bedrijf is een pré;
 • Kennis van development is een pré;
 • Een team (en) kunnen coachen, zodat de effectiviteit en prioriteiten toenemen;
Skills
 • Coördineert de samenhang tussen de verschillende Agile teams;
 • Helpt anderen goed te presteren door coaching in o.a. beslissingen nemen, prioriteren en feedback geven;
 • Fungeert als een rolmodel en zorgt er zo voor dat teamleden ontspannen, optimistisch en toch flexibel aan het werk gaan;
 • Uitermate flexibel en kan makkelijk schakelen, prioriteren en met anderen verbinden, op elk niveau;
 • Teamspeler gericht op resultaten en kwaliteit;
 • Zet ten alle tijden het belang van het team voorop;
 • Inlevingsvermogen – in het project maar ook in de taken van het team;
 • Is niet bang voor weerstand;
 • Energieke en positieve spirit;
 • Mobiel: mobiliteit is van belang gezien onze (inter)nationale projecten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur
Nader overeen te komen
Overige info Wij bieden een professioneel team met een ‘can do' mentaliteit en een omgeving van persoonlijke groei. Wij supporten elkaar in de uitvoering van leuke projecten bij onze (internationale) opdrachtgevers.
Bedrijfsomschrijving AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken. Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren daarvan worden onze coaches ingezet. Wij leveren coaches in de rol van Agile (Team) Coach en Scrum Master en werken met verschillende soorten senioriteitsniveaus. Onze coaches werken in vaste dienst, of freelance.

Onze coaches zijn divers en hebben allemaal verschillende kwaliteiten en niveaus van senioriteit. Middels intensieve gesprekken met opdrachtgevers, kijken we waar behoefte aan is. Wij geloven heel sterk in de juiste match tussen coach en opdrachtgever.

Hoe doen we dat? AgilityMasters.com heeft als snelgroeiende start-up (2017) de mogelijkheden om alles te doen op een manier die bij ons past. Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact, zowel tijdens de zoektocht naar onze nieuwe Agile Coaches en Scrum Masters, als tijdens onze lopende projecten. Door dit persoonlijke contact met onze coaches, is er een duidelijk beeld van de behoeftes met betrekking tot hun persoonlijke ontwikkeling. Zo krijgen wij continu een beter en completer beeld van onze coaches. Door deze persoonlijke benadering zijn wij in staat de perfecte match te creëeren tussen opdracht en coach.

De 'Why?' van AgilityMasters.com is 'Journey for Growth'. Om de zo belangrijke continue groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om trainingen te volgen bij onze business partner Gladwell Academy en werken we tevens samen met BlinkLane Consulting. Het volgen van trainingen en de dialoog met collega's is zeer belangrijk voor de groei van onze coaches. Daarnaast hebben zij de gelegenheid om trainingen te geven. Op deze manier kunnen onze coaches de opgedane skills delen en leren van andermans ervaringen.

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal. De projecten spelen zich veelal af in een ICT en business-omgeving, maar we zien steeds meer projecten binnen andere afdelingen, bijvoorbeeld HR of marketing, ontstaan.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Adviseur in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures