+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
23 dagen geleden geplaatst • 21x bekeken

Senior C++ programmeur gezocht! Amstelveen • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 410 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Binnen deze rol ga je niet alleen code schrijven, maar ook code onderhouden en werken aan het oplossen van bugs. Juist door deze bugs te onderzoeken zal je inzicht sterk ontwikkelen en ook zal je vermogen om problemen op te lossen groeien. Door de verschillende producten is er de mogelijkheid om je te specialiseren in het gene waar jij passie voor hebt. Binnen de organisatie wordt C++ voornamelijk voor backend-ontwikkeling gebruikt. Het werk van een C++-ontwikkelaar bestaat onder andere uit het implementeren van RFC's en netwerk-protocollen, proces-management, multi-threading-applicaties en het maken van koppelingen tussen verschillende libraries. Ook werken ze veel met asynchrone code op basis van event-loops. Ons bedrijf richt zich puur op Linux, dus kennis van Linux-systemcalls komt goed van pas.Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve developer met een sterke toewijding. Het is daarnaast belangrijk dat je vindingrijk bent en vragen durft te stellen om zo te leren van de expertise van anderen. 

Eisen op een rijtje?:
- Je hebt ervaring C++
- Ervaring met Linux, JavaScript, PHP is een sterke pré
- Je hebt een bachelor of master behaald, bij voorkeur in een technische richting
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris, biedt deze organisatie je natuurlijk ook vrije dagen en vakantiegeld. Misschien nog wel belangrijker, je krijgt een diverse baan waar je veel kunt leren en je kunt specialiseren. Ze voorzien je van de faciliteiten die je nodig hebt om effectief te werken ook bij huiswerken. Dat geldt niet alleen voor je laptop en telefoon, maar bijvoorbeeld ook voor je bureau en stoel. Naast een royaal salaris en vakantiegeld biedt het bedrijf een aandelenwaarderingsrechten waarmee je een virtueel aandeel in het bedrijf opbouwt. Ook vergoeden ze je reis-, telefoon- en internetkosten en ontvang je een trainingsbudget en pensioenplan.

Het team is relatief klein en hoogopgeleid. Om de cohesie binnen het team te versterken bieden ze een informele bedrijfscultuur en plannen ze regelmatig sociale evenementen in binnen- en buitenland.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Tobias de Belie op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 030 of mobiel : +31 (0)6 38 62 73 46. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Is dit niet de functie waar je naar op zoek bent maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel niet en neem dan ook contact met me op.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Senior C++ programmeur voor een diverse en uitdagende baan bij onze klant in de buurt van Amstelveen. Bij deze organisatie ontwikkelen ze e-mail marketing software tools voor het verbeteren en het monitoren van e-mailmarketing. Ze zijn marktleider met dit product en willen dit ook graag blijven. De service heeft een uitgebreide API gecombineerd met een krachtige cloud service, dit is nodig vanwege de grote hoeveelheid data die door de applicaties ontvangen worden en geanalyseerd worden. 

Om ook marktleider te blijven is innovatie en groei nodig. Daarom zijn ze nu op zoek naar uitbreiding van het team. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in