+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Data Engineer Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

ABN AMRO

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
ABN AMRO

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.823 - € 6.890 p/m
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Data Engineer
In het kort

Wij zijn de digitale motor van Hypotheken! 

Dit team werkt aan de inrichting van een volledig functionerend data ecosysteem. Zowel binnen als buiten hypotheken wordt data makkelijk gedeeld vanuit een platform, data users kunnen terecht op deze ene plek. Buiten hypotheken zorgen we voor synergie door alle relevante data te delen zodat onze klanten en partners ons ervaren als een persoonlijke bank in een digitale tijd.

Als Data Engineer ga je samen met een enthousiast en gedreven team van Engineers aan de slag om nog meer waarde te halen uit deze data. De sfeer op onze afdeling is gezellig en ontspannen, wij kennen geen pakkencultuur. Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Passie voor je vak, ondernemerschap en vakmanschap vinden wij belangrijk op de afdeling. De cultuur is informeel, wij zijn open naar elkaar, vieren successen en organiseren regelmatig afdelingsuitjes.

Je werk

Met ons selfservice data platform stellen we onze stakeholders in staat om data te gebruiken als leidraad bij het nemen van strategische en zakelijke beslissingen.

Met het steeds groeiende belang van data voor onze innovaties en bedrijfsvoering willen we de overstap maken naar een gedistribueerde Data-Mesh architectuur geimplementeerd op een nieuwe Azure based technology stack. Hiermee willen we nog beter voorbereid zijn op de toekomst. De Data Engineer die wij zoeken gaat deel uit maken van het Enabling team. We gaan bouwen aan generieke componenten in Python/PySpark voor data teams.

Specifiek zijn we op zoek naar een Data Engineer die ons kan helpen bij de volgende activiteiten:

 • Realiseren van de hiervoor genoemde architectuur met een op Microsoft Azure gebaseerde technology stack en op basis van Cloud Native concepten.
 • Integreren en realiseren van koppelingen met meer traditionele dataleveranciers en afnemers. Dit kunnen services zijn, streaming data, maar in enkele gevallen misschien ook nog wel een legacy systeem met een batch koppeling met CSV-bestanden. Concreet: integreren van systemen tot een totaaloplossing.
 • Migreren van bestaande data-oplossingen naar de nieuwe Azure-oplossingen.
Je profiel

We zijn op zoek naar een fijne collega met een sterke affiniteit voor data, die het leuk vindt om problemen op te lossen, uitdagingen aan te gaan, durft te experimenteren met oog voor de business aspecten, en samenwerken staat hoog in je vaandel. Daarnaast heb je oog voor de data engineering life-cycle en je zorgt voor duurzame oplossingen. Binnen de organisatie is Nederlands de voertaal. We vinden het fijn als je tussen de 32 en 40 uur bij ons wilt werken.

Kennis en ervaring

 • Ervaren Cloud Data engineer met tenminste 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in de Azure Cloud;
 • Python, SQL, PySpark, en test driven development met Pytest;
 • Ervaring met git, CI/CD-pipelines bij voorkeur in Azure DevOps;
 • Ervaring met het opzetten en beheren van data pipelines, zowel voor batch als streaming toepassingen;
 • Ervaring met de realisatie van een Data architectuur is een pré, bij voorkeur met de Data-Mesh.
Wij bieden
 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien en ontwikkelen;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van autonomie;
 • Een informele en ambitieuze werksfeer met veel ruimte voor initiatief en fun;
 • Een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een OV-jaarabonnement, afhankelijk van de functie;
 • Een uitstekende pensioenregeling.
Interesse?

We maken graag kennis met je! Reageer nu op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Marianne Pot (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.amro). 

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.


Wij vragen
 • Goede communicatie vaardigheden
 • Passie voor je vakgebied
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in