+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
17 dagen geleden geplaatst | 47x bekeken

Lead Data Engineer Amersfoort Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Yacht

Yacht
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 75 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 4.532 - € 6.227 p/m
  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jouw potentiele werkgever is een innovatief OV-bedrijf; wij willen het openbaar vervoer aantrekkelijk maken door een zo goed mogelijke dienstverlening te leveren en producten te ontwikkelen die nauw aansluiten aan de wens van onze reizigers. Het vervoersbedrijf heeft als doel om het stads- en streekvervoer aantrekkelijker te maken door bestaande en nieuwe klanten te verleiden met een concurrerend alternatief. In drie concessiegebieden brengen zij hun reizigers op bestemming:

De IT afdeling maakt een grote verandering door, zowel in de organisatie van de afdeling als in de vernieuwing van de IT-omgeving zodat zij het bedrijf kan ondersteunen in meerdere transities: 

- van fossiele brandstof naar zero emissie 

- van aanbod- naar vraag gestuurd OV 

- van vooraf naar achteraf betalen

Deze veranderingen hebben hun impact op de bestaande bedrijfsprocessen, systemen en onderliggende data. Thema’s en onderwerpen daarbij zijn Mobility as a Service (MaaS), Digitalisering informatievoorziening chauffeurs, optimalisatie gebruik elektrische voertuigen, batterijen en laders, back-office reizen op rekening, vloot onderhoud en monitoring (IoT), data-analyse en voorspellingen, cloud, API-strategie. Voor al deze onderwerpen is het hebben van een moderne datawarehouse een belangrijk onderdeel. 

De IT afdeling is een groeiende club van professionals wat ingericht is in de volgende afdelingen: Business Support, IT Operations, Innovatie en Development, BI & Analytics, Projectmanagement en Informatiemanagement. BI & Analytics is verantwoordelijk voor het ontsluiten van databronnen, het ontwikkelen van pipelines en maken van dashboards en rapportages. De afdeling BI & Analytics doet dit in nauwe samenwerking met de business afdelingen door de strategie en doelstellingen te vertalen naar datawensen en de gevolgen voor IT.

Binnen de afdeling BI & Analytics zijn zij op zoek naar een Lead Data Engineer die eigenaarschap pakt en in staat is om een technische visie samen met collega’s en stakeholders uit te zetten en te implementeren. Als Lead Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het leiden van hun BI & Analytics team en het ontwerpen en implementeren van geavanceerde data-oplossingen. Je werkt nauw samen met andere teams om de data-infrastructuur te verbeteren en innovatieve oplossingen te bieden voor gegevensverwerking en -analyse. Als technisch expert ben je cruciaal voor het succes van hun data-gedreven strategie en weet je zowel het team als de stakeholders te inspireren en te motiveren. 

Bij jouw potentiele werkgever werk je in een dynamische omgeving, waarin ze van sprint naar sprint gaan en waarbij de focus ligt op kwaliteit boven snelheid. Ze moedigen voortdurende persoonlijke groei aan en streven er elke dag naar om samen met onze collega's te verbeteren. Als jij hierin het voortouw neemt en jezelf hierin herkent, dan ben je de perfecte aanvulling voor hun team en kom ik graag met je in contact.Functie-eisen

Daarnaast vragen zij ook het volgende:  

- Een Bachelor- of masteropleiding in computerwetenschappen, informatica of een gerelateerd vakgebied. 

- Minimaal 5 jaar ervaring in data engineering, met bewezen kennis van relevante technologieën, zoals SQL, Python, dbt, Apache Airflow en Snowflake. 

- Ervaring met cloudgebaseerde data-oplossingen, bij voorkeur met Azure en GCP. 

- Ruime kennis van data engineering technologieën, tools en frameworks. 

- Leiderschapservaring en het vermogen om een team van data engineers te begeleiden. 

- Blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het data engineering- vakgebied.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij het bedrijf werk je binnen de CAO Openbaar Vervoer en dat biedt aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een werkklimaat waarin je veel ruimte krijgt om zelf initiatieven te nemen en inhoud te geven aan je rol. Je treft een professionele werkomgeving aan met ambitieuze doelstellingen en uitdagende projecten.

Verder kan je rekenen op: 

 - Een salaris van €4.532 tot €6.227 op basis van 40 uur en afhankelijk van kennis ervaring.  Eind Oktober conform CAO 4% erbij en per Januari 2024 nog eens 2% erbij.

- Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week; 

- 23 - 29 vakantiedagen afhankelijk van je leeftijd; 

- 17 ATV dagen; 

- Pensioen opbouw via Rail & OV; 

- Laptop &; mobiel; 

- Korting op jouw fitnessabonnement.Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf beschouwt zichzelf als het jeugdigste OV-bedrijf van Nederland en zitten vol enthousiasme en optimisme. Ze zijn een gezellige groep mensen die vindt dat openbaar vervoer belangrijk is voor de samenleving en het daarom graag verbeteren. Sinds eind 2019 rijden ze met de grootste vloot elektrische bussen van Europa. De komende jaren gaat een grote omschakeling in het openbaar vervoer plaatsvinden en wij willen daarin vooroplopen. Door de start van nieuwe concessies zijn we als jonge organisatie sterk in ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in