Data Scientist bij Marketing gurus - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Data Scientist van deze Marketing Intelligence bureau ga je vragen voor klanten beantwoorden zoals: ''Hoe blijf je als merk, organisatie of propositie relevant en onderscheidend in deze continu veranderende wereld? Hoe maak je de business sterker? Hoe zorg je ervoor dat de marketingstrategieën zich onderscheiden van de rest? Hoe blijf je verbonden met de digitale consument van vandaag, én die van morgen?''.

Je zorgt ervoor dat jij als creatieve Data Scientist het verschil gaat maken, uiteraard doe je dit in samenwerking binnen multidisciplinaire teams, die extreem getalenteerd zijn.

Als een Data Scientist ga jij het team helpen met Data- Analyse en Science binnen 2 verschillende teams. Uiteindelijk kan het bijvoorbeeld binnen een project het doel zijn om meer inzicht te verschaffen in gebruikers gedrag en consumentengedrag.

Je doelgroep is niet alleen de consument, de afnemer, maar juist ook bedrijven zelf. Jouw werk is dus gericht op consument en bedrijf. Middels rapportages verschaf jij informatie voor het management, marketing personeel en de klant zelf.  Samen met je team ga je ook de nieuwere technieken gebruiken en ga je aan de slag met Python/R om Machine Learning verder te implementeren.

Belangrijk in deze functie is dat je projecten zelfstandig uit kunt voeren en de klant ook kunt vertellen tot waar jij de data gaat analyseren. Want als Data Scientist kun je hier oneindig analyseren.
Als je hier aan de slag gaat heb je minimaal al ervaring met pakketten als R, Python ,SAS, SPSS en natuurlijk Excel maar is het fijn als je ook bekend bent met nieuwere tooling en technieken. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op WO niveau gericht op Science, Intelligence, Informatica, Economics, Engineering of soortgelijke;
- Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als Data analist/Scientist, maar junioren zijn ook van harte welkom;
- Je hebt affiniteit met Marketing en Data Science;
- Je hebt passie voor Data en wilt je er in vastbijten en bent ontzettend creatief;
- Je hebt een groot analytisch en observatief denkvermogen;
- Je hebt kennis van Python, Hadoop, Spark, R, SQL, MS Excel, en andere scripting languages;
- Je kan Machine Learning toepassen, of wil hier graag mee aan de slag;
- Je bent sociaal, enigszins commercieel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je bent communicatief erg sterk!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Deze organisatie biedt jou goede arbeidsvoorwaarden. Een salaris wat past bij de kennis en ervaring die jij met je meebrengt en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
Een junior start op €2800 tot €3000 FTE en een senior krijgt uiteraard salaris naar behoren.

Dus durf jij het aan?
Stuur dan jouw CV + motivatie op naar [email protected]

Ik zie graag jouw sollicitatie tegemoet!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is koploper in het doen van onderzoek voor grote klanten in Nederland. Ze hebben hiervoor tientallen consultants in dienst die hun klanten hierbij helpen.

Deze Marketing Intelligence bureau, telt momenteel 45 FTE en werken met data op projectbasis. Momenteel zoeken ze 2 Data Scientisten die voor 2 verschillende teams. Tot op heden hebben ze ervoor gezorgd dat er alleen maar talenten binnen het bedrijf en deze collega's weten hun creativiteit ontzettend goed in te zetten binnen de Marketing Intelligence vraagstukken die zij middels projecten maken. Er zijn hier collega's met verschillende achtergronden, met hun eigen specialismen. Ze werken hier met multidisciplinaire teams met collega’s die gedreven zijn, lef tonen en met plezier naar hun werk gaan. 

Uiteraard gaat alles hier Data Driven en dit op een creatieve manier, dus jij als Data Scientist gaat het bij deze Marketing Intelligence bureau ontzettend interessant vinden en ontplooit je verder!

We kunnen hier junioren tot en met senioren gebruiken en weten zeker dat jij hier de eerste/volgende stap gaat maken in je carrière. Ben jij toe aan bovenstaande? Lees dan verder.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures