Functioneel Beheerder Microsoft 365 - Amersfoort

Amersfoort

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Functioneel Beheerder Microsoft 365
24-36 uur – Amersfoort

Als functioneel beheerder Microsoft 365 help je jouw collega's digitaal vaardiger te worden door optimaal gebruik te maken van Microsoft 365 en je bent de spin in het web rond alle Microsoft 365 gerelateerde zaken. Inzet op andere applicaties behoort ook tot de mogelijkheden. Op jou als functioneel beheerder Microsoft 365 kunnen we rekenen als het gaat om bijvoorbeeld het geven van trainingen aan key-users en eindgebruikers. Daarnaast ben je als functioneel beheerder Microsoft 365 een kei in het zorgdragen voor de communicatie omtrent allerlei nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Hierbij hou je de recente ontwikkelingen binnen Microsoft in de gaten. De gebruiker staat voorop voor ons, jij weet precies de wensen en behoeften van de gebruiker om te zetten in oplossingen. Uiteraard wel binnen de mogelijkheden van de applicatie.
Als vraagbaak en de know it all over Microsoft 365, help je het team bij nieuwe functionaliteiten, zorg je ook dat onze kennis up-to-date is en weet je ons te enthousiasmeren en goed op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

Geen uitdaging is jou te gek, neem je ons hier ook in mee?

Wie zijn wij?
Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continu op zoek naar de beste professionals, zowel in de zorg als daarbuiten. Al deze mensen leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op de vraag van onze cliënten. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.

Waar ga je dit doen?
Je werklocatie is in principe Basicweg 24, Amersfoort. Verder werk je ook vanuit huis. Het team bestaat momenteel uit 7 medewerkers, zowel mannen als vrouwen. De functie is uitbreiding van de formatie. Het team valt onder de Ondersteunende diensten, afdeling ICT.

Interesse?
Herken jij je in het gevraagde profiel en wil je werken bij de leukste zorgorganisatie in de regio Amersfoort? Aarzel niet en stuur jouw cv met uitgebreide motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je functie inhoudelijke vragen? Deze kan je stellen aan Connie van Rooijen – van der Duim, per mail: [email protected] of telefonisch via: 06-22857016. Heb je nog vragen over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via het volgende nummer 06-22 84 27 16 of mail naar [email protected] (Werkdagen maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd. Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Beweging 3.0 verzamelt en verwerkt geen gevoelige informatie over sollicitanten, bijvoorbeeld gegevens die je ras of etnische achtergrond, politieke, godsdienstige of filosofische overtuiging, eventueel lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksuele geaardheid onthullen. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk erop te letten deze informatie niet aan ons te verstrekken, waarbij we er in het bijzonder op wijzen dat geen pasfoto wordt verlangd.

lees meer

Functie-eisen
 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent beschikbaar voor 24 – 36 uur per week;
 • Je voelt je als een vis in het water met Teams, Sharepoint, OneDrive, Word, Excel, Outlook en OneNote;
 • Bekendheid en ervaring met Microsoft 365 producten;
 • Je beweegt je gemakkelijk op verschillende niveaus;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met het uitvoeren van functioneel beheer in zijn algemeen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 4.287 p/m

o.b.v. een 36 - urige werkweek, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
Overige info
 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;
 • Je krijgt een contract voor 12 maanden, welke omgezet wordt naar een vast dienstverband als de samenwerking is wat we ervan verwachten;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. € 2.700,46 - € 4.286,78 o.b.v. een 36 - urige werkweek), afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering van 8,33%.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in Amersfoort en omgeving. Binnen de organisatie zijn er woonzorgcentra, verpleeghuizen, wijkteams en is er revalidatiezorg. Beweging 3.0 ziet het als haar missie om het leven van bewoners en cliënten en het werk van haar medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken. Aangenaam leven betekent: betaalbare zorg van goede kwaliteit leveren die aansluit bij wat voor de bewoner en cliënt belangrijk is. De cultuur van Beweging 3.0 is gebaseerd op twee kernwaarden: betrokken en professioneel. In totaal werken er 2700 medewerkers en 1700 vrijwilligers, verspreidt over 13 locaties en 30 wijkteams.
Onderdeel van Beweging 3.0 zijn Welzin en Leef3.nu. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures