Microsoft Business Intelligence (cloud) Specialist - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat werken met de nieuwste technieken en tooling op Business Intelligence/Data vlak. Het analyseren van data en het maken van dashboards en rapportages zullen hierin jouw hoofdtaak worden. Daarbij is het geven van adviezen en informatie belangrijk in jouw rol waarbij jij de vertaalslag zal maken van data naar concrete mogelijkheden. Je zal veel werken met SSAS, SSIS en SSRS. Daarnaast werk je met tools als Power BI, Click View en Tableau. Kennis van Azure of AWS is gewenst evenals Big Data ervaring. Als Business Intelligence Specialist krijg je veel eigen inbreng, mag je innovatief bezig zijn, ga je werken met de nieuwste technieken, mag je jouw ideeën om de performance van Datastromen te verbeteren integreren om zo de doelen te bereiken.

Samen met jouw team zorg je ervoor dat de technische en functionele Data vraagstukken worden beantwoord. Je gaat aan de slag met relevante business vraagstukken en met jouw kwaliteiten ga jij als Business Intelligence Specialist ervoor zorgen dat je tot de mooiste data gerelateerde resultaten komt!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding (Informatica, Wiskundige Informatica, Technische Informatica, Econometrie, etc.);
- Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een Business Intelligence of Big Data rol;
- Je hebt ervaring met SSAS, SSIS, SSRS; 
- Je hebt ervaring met Power BI, Tableau en Click View;
- Je hebt bij voorkeur BigData ervaring;
- Je hebt bij voorkeur ervaring met MS Azure en/of AWS;
- Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend;
- Je wordt enthousiast van deze rol!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend zo ontvang je een (boven) marktconform salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ruim voldoende vakantiedagen etc.

Interesse in deze aantrekkelijke functie? Solliciteren kan door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een topspeler binnen haar segment en ze werken met hele mooie merken. Er werken ruim 90FTE binnen de verschillende disciplines en binnen de Data afdeling werkt momenteel ongeveer 5FTE. Gezocht wordt naar een Business Intelligence Specialist die verantwoordelijk wordt voor het analyseren van data en maken van dashboards en rapportages. Het data verkeer neemt bij deze organisatie in grote mate toe waardoor er voor jou zeker veel uitdaging ligt en jouw verantwoordelijkheid zal groeien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!