Werkplekbeheerder Amersfoort

Amersfoort

Jobfinity
 • Jobfinity244 vacatures
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren werkplekbeheerder. Heb jij een afgeronde opleiding richting ICT en een aantal jaar werkervaring werkplekbeheerder? Dan is deze zelfstandige, afwisselende functie wellicht iets voor jou!


Functieomschrijving Werkplekbeheerder Amersfoort

In deze functie ondersteun je eindgebruikers on-site met computerproblemen, in enkele gevallen los je deze problemen remote op. Dit doe je met name vanuit het kantoor in Amersfoort, echter kan dit incidenteel ook landelijk zijn. Je analyseert computerproblemen, lost deze op en bent daarnaast bezig met het implementeren van nieuwe hard- en software. Verder bewaak je de voortgang van reparaties en controleert/monitort geplaatste bestellingen. Ook zul je nieuwe hardware uitleveren, vervangen en installeren. Eindgebruikers geef je uitleg omtrent nieuw geleverde hardware en nieuw geïnstalleerde software. Al met al een afwisselende functie waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt.


Profiel Werkplekbeheerder Amersfoort

De werkplekbeheerder die wij zoeken is communicatief sterk en heeft ervaring met het analyseren en oplossen van computerproblemen, en het installeren van hard- en software. Tevens ben je flexibel ingesteld. Je krijgt eerst een inwerkperiode, om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.


Functie eisen Werkplekbeheerder Amersfoort
 • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 3/4) richting ICT;
 • Minimaal 1 Microsoft certificaat;
 • Ervaring met het onsite ondersteunen van eindgebruikers in een functie als algemeen werkplekbeheerder;
 • Ervaring met installatie van hard- en software;
 • Woonachtig in de omgeving van Amersfoort;
 • Flexibel ingesteld en communicatief vaardig.
Overige informatie Werkplekbeheerder Amersfoort
 • Locatie: Amersfoort;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 40 uur op basis van detachering.
Wat bieden wij jou?

IT Professionals bij Jobfinity krijgen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij elke professional persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen!


Solliciteer voor vacature Werkplekbeheerder Amersfoort

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carrière maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan direct op deze vacature en wellicht verwelkomen we jou straks bij Jobfinity.


Voorwaarden Werkplekbeheerder Amersfoort

Als werkplekbeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als werkplekbeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als werkplekbeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!