Testspecialist medische software - Amersfoort

Amersfoort

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Testspecialist draag je bij aan het testen van medische oplossingen die wordt gebruikt in verschillende ziekhuizen, klinieken en zorginstellingen. Het testproces begint als er problemen ontdekt worden door hunzelf of klanten. Ook als er wijzigingen worden doorgevoerd moeten deze getest worden. De lat ligt hoog, aangezien alle oplossingen moeten voldoen aan strenge wet- en regelgeving. Aan jou dan ook de taak om ervoor de zorgen dat de oplossingen waterdicht zijn. De testaanpak bestaat zowel uit scripts als exploratief testen, maar ook op automatisch vlak zal steeds meer de diepte in worden gegaan. Je gaat voornamelijk Agile werken en projecten pak je met collega's op. Daarnaast werk je samen met consultants die verantwoordelijk zijn voor de testaanpak van de klant.

lees meer

Functie-eisen

Naast dat je beschikt over de Nederlandse en Engelse taal werk je graag in teamverband.

Verder heb je:

 • Minimaal HBO-denkniveau
 • Minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie?
 • Een sterke Windows oriëntatie
 • Je kunt gestructureerd werken
 • Je bent gedreven, analytisch en resultaatgericht.
 • Ervaring met Exploratief testen is een pre.
 • Ervaring met bug tracking tools, zoals Jira.
 • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.?

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Naast dat je echt impact kan maken met jouw werk, bieden zij jou een afwisselende en zelfstandige functie binnen een professioneel en gezellig team. Onze werktijden zijn flexibel en ook thuiswerken behoort zeker tot de opties. Persoonlijke ontwikkelingen vinden we erg belangrijk daarom wordt er elk jaar een opleidingsbudget vastgesteld.

Wat kun je nog meer bereiken?

 • Prima salaris naar kennis en ervaring.
 • Een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Gezellige borrels en teamuitjes.
 • Gezellige gezamenlijke lunch.?
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een hardloopgroep inclusief coach en deelname aan wedstrijden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil een arts een juiste diagnose kunnen stellen dan is onderzoek noodzakelijk. De fotos, echos en cardiogrammen helpen hier natuurlijk enorm bij. De software van deze IT Healthcare onderneming zorgt ervoor dat ziekenhuisapparatuur gekoppeld wordt aan applicaties. Zo worden echos en fotos direct aan het juiste elektronische patiëntendossier gekoppeld zodat er snel een diagnose gesteld kan worden met de daaraan verbonden administratieve taken.

Serieuze materie waar jij als Software Tester een stempel op kunt drukken. Vanuit het pand in Amersfoort werken zij namelijk aan zon 30 35 softwareproducten die zorgspecialisten ondersteunen in het dagelijkse werk. Inmiddels zijn zij actief in alle Nederlandse academische ziekenhuizen en hebben zij ambities om de producten verder uit te rollen in Europa.

Het team in Nederland bestaat in totaal uit 50 medewerkers waarvan er 17 actief zijn binnen de R&D afdeling. Een van de R&D Engineers omschrijft de cultuur binnen de afdeling als een zolderkamermentaliteit. Een hecht team, veel samenwerking, een informeel sfeer en enorm veel passie voor het vak en de zorg. De escaperooms, kookcursussen, stampottenpartys en borrels worden dan ook met regelmaat georganiseerd binnen het team.

Druk jij graag jouw stempel op de zorg? Ben jij gek van techniek en voel je jezelf thuis in een hecht team waar techniek centraal staat? Lees dan snel verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Specialist in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures