Software Tester verzekeringssoftware - Amersfoort

Amersfoort

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als software tester staat er een grote uitdaging op jou te wachten. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de kwaliteit zo hoog mogelijk blijft en er optimaal gebruik van de aangeboden diensten kan worden gemaakt. Je werkzaamheden vinden plaats in een omgeving waar het automatische framework al staat. Binnen deze moderne omgeving zal je samen met een team vooral gaan werken met Cypress en Postman. De kwaliteit van het platform is van groot belang. Aan jou de taak om samen met jouw collega’s de kwaliteit van dit platform te waarborgen. Je zult je vooral bezighouden met het automatische testen en kijken of er onderdelen zijn die ook automatisch getest kunnen worden toegevoegd. Het schrijven en testen van scripts behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je schrijft na het testen een uitgebreide rapportage en verteld o.a. hierin wat jouw advies is en onderbouwd dit. Deze rapportage bespreek je dan weer met de ontwikkelaars. Tot slot moet je als tester binnen dit bedrijf op de rem durven trappen en zorg je dat wat ontwikkeld wordt, als een huis staat!

lees meer

Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het testing vak;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring op gebied van Test Automation.
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
  • Erg goed salaris naar kennis en ervaring;
  • Opleidingsbudget van €2500;
  • Premievrij pensioen;
  • 13e maand.
Bedrijfsomschrijving

Deze innovatieve organisatie is het softwarehuis voor de verzekeringsbranche. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van een groot platform dat gebruikt wordt door financiële professionals. Het platform is geschikt voor zowel intermediair en corporate organisaties. Inmiddels kiezen er al meer dan 10.000 financiële professionals voor dit slimme platform waardoor een miljoenen consumenten en ondernemers hier ook gebruik van maken.

Wat doet dit platform precies? Het hoofddoel is uiteraard om de verzekeringsprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zorgt dit efficiënte en slimme platform ervoor dat verschillende klanten hun backoffice, CRM, statistieken en rapporten op een makkelijke manier kunnen regelen en kunnen inzien.

Binnen het bedrijf zijn zo’n 180 gepassioneerde medewerkers van allerlei verschillende leeftijden actief. Er heerst een gezellige informele sfeer en het is altijd mogelijk om even te kletsen. Belangrijk is dat je goed samen kunt werken. De medewerkers hebben samen met het bedrijf een doel: marktleider binnen de verzekeringssector blijven. Dit doen ze door te blijven leren en innoveren. Zo krijgen medewerkers elk jaar een opleidingsbudget vanaf €2500 euro waarmee verschillende opleidingen kunnen worden gevolgd. Kortom dit succesvolle en gezellige bedrijf heeft vele leuke mogelijkheden waarbij ze jouw expertise goed kunnen gebruiken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures