PHP Developer temperatuurbewaking medicijnen - Amersfoort

Amersfoort

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze functie ben je als onderdeel van een hecht team van 8 man (waarvan 1 tester, 1 product owner en 6 developers). Je wordt actief betrokken bij het hele ontwikkelproces van de eigen applicatie. Je zorgt ervoor dat de data van de medicijnen (verkregen door verschillende bronnen) duidelijk terug te vinden zijn in het web-georiënteerde managementsysteem en waar nodig de juiste alarmsignalen stuurt per mail of SMS. Zo worden tijdens transport en opslag de medicijnen altijd op een correcte temperatuur gehouden.

Gezien jij al een aantal jaren meedraait weet je waarde toe te voegen aan de hele ontwikkelstraat. Het bedrijf wil graag voorop blijven lopen qua techniek en nieuwe ontwikkelingen in de markt, hierin wordt van jou een proactieve rol verwacht. Tevens houd je je naast de ontwikkelstraat bezig met de architectuur.

Het leuke is dat dit kleinschalige bedrijf uit Amersfoort toch een internationaal karakter heeft vanwege het Zwitserse hoofdkantoor. De taal die op de werkvloer gesproken wordt is dan ook Engels.

lees meer

Functie-eisen
 • Tenminste 3,5 jaar relevante werkervaring;
 • Goede kennis van PHP (MVC Frameworks) , Javascript, JQuery, HTML en CSS;
 • Je bent communicatief vaardig en enthousiast;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Je hebt een passie voor programmeren.
 • Ervaring met cloud services zoals AWS is een pré
 • Je bent woonachtig in Nederland;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een mooi salaris met 25 vakantiedagen;
 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor eigen inbreng;
 • Internationale werkomgeving, Zo werk je direct onder het het Zwitserse hoofdkantoor en sta je in contact met klanten over de hele wereld;
 • Centraal gelegen locatie op 10 minuten loopafstand van treinstation Amersfoort;
 • Gezamenlijke lunches en diverse uitjes!

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van een groot & internationaal Zwitsers bedrijf. Het moederbedrijf is gespecialiseerd in apparatuur voor temperatuurbewaking en dopingcontroler. Als dochteronderneming focussen zij zich meer op het technische gedeelte en ligt de focus voornamelijk op het digitaliseren van al het papierwerk wat bij de medicijnen en testmedicijnen komt kijken. De afgelopen jaren is een eigen applicatie ontwikkelt waarin diverse gegevens snel en gemakkelijk ingevoerd en vastgelegd kunnen worden. Hierdoor zijn bepaalde gegevens over de medicijnen makkelijk terug te vinden om in te lezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om (realtime) temperaturen van deze medicijnen nauwkeurig in de gaten gehouden.

Een van de producten waarvoor deze temperatuurmetingen ontwikkeld worden zijn bijvoorbeeld de koelkasten in ziekenhuizen, maar ook in Afrika. Zo is Unicef een klant die gebruikt maakt van hun software. Je levert dus niet alleen een bijdrage aan de lokale, maar ook de internationale gezondheid. Wil jij met jouw werk als PHP Programmeur een steentje bijdragen aan de wereldwijde gezondheid? Lees dan snel verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures