+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
2 dagen geleden geplaatst | 251x bekeken

Mendix consultant / developer Alphen aan den Rijn The New Wave IT

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

The New Wave IT

The New Wave IT
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.000 - € 11.200 p/m
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als Mendix consultant ontwikkel jij IT-oplossingen voor klanten, waarmee je business problemen oplost. In deze rol heb je veel vrijheid om jouw rol in te vullen zoals jij dat wilt.

Van welke cultuur word jij onderdeel?
The New Wave IT is een jong bedrijf en opgericht om de wereld te verbeteren. Naast dat wij goed werkende applicaties ontwikkelen voor toffe klanten, zijn wij maatschappelijk initiator om de wereld te verbeteren op het gebied van duurzaamheid (gendergelijkheid, arbeidsparticipatie en klimaat neutrale bedrijfsvoering). Wij geloven erin dat de ondernemende mens zorgt voor vooruitgang en een succesvolle verandering. The New Wave IT verzorgt alle randvoorwaarden voor jou, omdat we geloven dat jij dan maximale impact maakt.
Het is onze droom dat jij werk doet dat aansluit bij jouw persoonlijke doelen en drijfveren. En iedereen, ongeacht geslacht of achtergrond, is voor ons hierin gelijk. Wij geloven dat verschillen versterken en we zo samen bouwen aan een toekomst en een arbeidsmarkt waarin de mens (jij dus) 100% centraal staat. Maatschappelijk zijn we hiermee initiator om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en dat, gecombineerd met onze diepgaande IT-kennis, maakt ons de nummer 1 partner voor onze klanten.
Binnen onze cultuur staan de volgende kernwaarden centraal:
 • Idealistisch
 • Jij op 1
 • Synergie
 • Transparantie & gelijkheid
 • Continue groei & vooruitgang
Hoe doen we dit in de praktijk?
Om onze en jouw dromen waar te maken staat bij ons het “Totale-mens-principe” centraal. Dit betekent dat we jou actief ondersteunen om de juiste balans te vinden tussen presteren, groeien en ontspannen en ook tussen jouw andere rollen in het leven (ouder, vriend(in), coach, familielid, vrijwilliger). Omdat jij voor ons op 1 staat vinden we een eerlijk beloningsmodel passend. Jij ontvangt jaarlijks 65% van jouw persoonlijke omzet en geven je vooruit alvast een hoog basissalaris, omdat we vertrouwen hebben in jou. Naast dit bepaal je mee in de strategie en richting van The New Wave IT met jouw persoonlijke inspraakbudget van 5%. Zeg het maar: geven we dit uit aan een jaarlijkse trip naar het buitenland, een toffe company training, nieuwe bureaus, het ontwikkelen van een nieuw product of een padelbaan? En, natuurlijk zijn alle salarissen (ongeacht geslacht en achtergrond) voor iedereen transparant en gelijk.
Om onze focus op duurzaamheid in de praktijk te brengen zijn alle company cars elektrisch en werken we toe naar een klimaatneutraal kantoor en bedrijfsmodel in de toekomst. Ook gaan wij (netwerk) samenwerkingen aan om de arbeidsparticipatie van vrouwen en mensen met een migratieachtergrond te verhogen. Heb jij andere ideeën op het gebied van duurzaamheid? Wij zijn benieuwd! Laten we samen de wereld stap voor stap verbeteren.
Natuurlijk staat binnen een ambitieuze organisatie persoonlijke aandacht en focus op groei en ontwikkeling centraal. Samen willen we elke dag weer verder groeien. Dat betekent regelmatig open en eerlijke feedback en cursussen om samen beter te worden.

Voor deze rol word jij dagelijks enthousiast wakker!
Als Mendix consultant ben jij een belangrijke spil in onze organisatie en projecten. Bij onze klanten vervul je een adviserende rol in projecten. Zo help jij onze partners om zoveel mogelijk uit hun applicaties en applicatielandschap te halen. Binnen onze organisatie krijg je intensieve ondersteuning om verder te groeien en denk jij mee over de richting en staat groeien en leren centraal. Hoe we de rol inrichten is afhankelijk van jouw skills, ervaring en ambitie, want die staat natuurlijk centraal! Dus vind jij het leuk om hele technische projecten te doen, backend heavy projecten te ontwikkelen of meer focus op de front-end…. Zeg het maar! Dan zorgen we samen voor een passende rol en groei. We bespreken jouw ambitie ook met onze partners, zodat ook zij hierin meedenken en ondersteunen.

Functie-eisen

Dit ben jij?
 • Je hebt meer dan 1 jaar ervaring als Mendix consultant of minder ervaring met een enorme steile leercurve 😉
 • Advanced of Expert certificering bij voorkeur of al even tijd Intermediate gecertificeerd
 • Naast Mendix kennis van een (andere) programmeertaal of framework
 • Je vindt het leuk om veel vrijheid te hebben in het vormgeven van jouw rol
 • Wordt enthousiast van het uitdragen van The New Wave cultuur bij onze klanten
 • HBO- of WO werk- en denkniveau
 • Je herkent je in onze kernwaarden (Idealistisch, Jij op 1, Synergie, Transparantie & gelijkheid, Continue groei & vooruitgang
 • Neemt initiatief om onze organisatie continu te verbeteren
 • Kennis en ervaring met Scrum/Agile werken


Salaris

€ 3.000 - € 11.200 p/m
Wat wij bieden:
- 65% van jouw persoonlijke jaaromzet en alvast een goed basissalaris. Indicatie jaarsalaris: 88-146K (afhankelijk van verlof, aantal uren per week, tarief)
- Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
- Jij staat voor ons op 1 en we creëren samen jouw rol en je bepaalt zelf jouw opleidingen
- Mooie en uitdagende opdrachten/projecten bij toonaangevende klanten
- Jij bepaalt mee in onze richting en strategie en hebt jaarlijks 5% budget hiervoor
- Persoonlijk groeipad/carrière pad en intensieve begeleiding hierbij
- Onbeperkt vakantiedagen
- Jij bepaalt zelf jouw mobiliteitsvorm: Elektrische auto, OV, (elektrische) fiets
- Pensioenregeling
- Laptop
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in