Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alphen aan den Rijn.
9 dagen geleden geplaatst • 16x bekeken

Functioneel Beheerder, Domein Sociaal

Alphen aan den Rijn
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn
51 - 250 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

  • € 2.756 - € 4.048 p/m
  • 36 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een

Functioneel Beheerder, Domein Sociaal
Bedrijfsvoering, Functioneel Beheer

Ben jij een Functioneel Beheerder die in staat is om vanuit kennis, ervaring en affiniteit samen met collega’s het beheer van applicaties en het ondersteunen van de eindgebruikers binnen het domein generiek te verzorgen en zo de vitale processen voor onze inwoners te ondersteunen? Of heb jij de wil en potentie om hiernaar toe te groeien en ontwikkelen?

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder Domein Sociaal?
In het team Functioneel Beheer werken we vanuit 5 inhoudelijke domeinen. Dit zijn zelforganiserende teams die zoveel mogelijk zelfstandig werken binnen hun eigen domein, onder coördinatie van een senior. In verband met het vertrek van één van de collega’s zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder voor het Domein Sociaal. Je fungeert als vraagbaak voor je collega’s en eindgebruikers. Je werkt samen met je collega-beheerders, waarbij je kennis en ervaring deelt over inhoud van je werk en
processen van je klantafdeling. Je onderhoudt hierbij de samenwerking met de leveranciers op basis van partnership. Om dit te bereiken neem je deel aan gebruikersoverleggen, zowel in- als extern. Het oplossen van issues, het begeleiden van changes en gebruikersondersteuning zijn vast onderdeel van het werk van je team.

Verder participeer je in projecten zoals implementaties, grote/complexe changes en hou je nauw contact met leveranciers. Jij bent een vraagbaak voor je eindgebruikers in je domein. Jij ondersteunt en adviseert collega’s en eindgebruikers bij alle voorkomende vragen die zij tegenkomen in het gebruik van de applicaties in je domein. Daarnaast adviseer je de senior van het domein op architectuurontwikkelingen
binnen jouw expertise.

De medewerkers van het domein Sociaal zijn vooral betrokken bij processen in het sociale domein van de gemeente waar applicaties als DIS4GWS, Suite4SocialeRegie en CAReL3 (allen van Centric) centraal staan. Binnen de BVO werk je regelmatig samen met de Servicedesk, de regiefuncties op de ICT-processen, onze Enterprise Architect, onze CISO en de informatieadviseurs. Als functioneel beheerder ben je vanuit de gemeente Alphen aan den Rijn volledig gedetacheerd aan de Bedrijfsvoeringsorganisatie Rijn en
Braassem.

Wie zijn wij?
Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners. Je werkt binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de
kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve en energieke Functioneel Beheerder. Je hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan als functioneel beheerder binnen een gemeente. Kennis van de oplossingen die vanuit dit domein worden ondersteund is een pré maar niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je je wilt ontwikkelen en dat je in het team past.

Je vindt het leuk om de processen binnen de BVO te leren kennen en door je dienstverlenende karakter ben je sterk in gebruikersondersteuning. Je verdiept je graag in nieuwe technologie en bent continu op zoek naar verbeteringen in de werkwijze van de organisatie, collega's en van jezelf. Je hebt onze kerncompetenties (resultaatgerichtheid, samenwerken en klantgerichtheid) hoog in het vaandel staan en bent bereid om net een stapje harder te lopen dan verwacht wordt. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt al ervaring met het werken met applicaties binnen het domein Sociaal, of hebt de affiniteit en potentie om je hierin te bekwamen en ontwikkelen. Je bent zelfstandig en hebt een groot zelflerend vermogen en je bent ook in staat om dit op anderen over te
brengen. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen als functioneel beheerder binnen het domein Sociaal.

Bovendien verwachten we dat je je herkent in de identiteit van onze organisatie.

Werkervaring: starter / 1-3 jaar
Opleiding: MBO+ / HBO

Aanbod

Deze functie is gewaardeerd in schaal 9 en betreft de HR21-functie van Medewerker Systemen II. Afhankelijk van competenties en ervaring bieden wij een salaris van minimaal € 2.756 en maximaal € 4.048 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Tevens bieden wij een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen, vakantie uren van te kopen of in te zetten voor je eigen ontwikkeling.

Onze visie en cultuur zie je terug in onze manier van werken, ons transparante gemeentehuis en dynamische werkomgeving. We hebben flexibele werkplekken en een werkcafé; dé plek voor een inspirerend werkoverleg en toevallige ontmoetingen.

Verder bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat je jouw potentie verder kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie over onze secundaire arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijalphenaandenrijn.nl/arbeidsvoorwaarden

Meer weten?
Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Redouan Barbari, Senior Functioneel Beheer van het Domein Sociaal, bereikbaar op telefoonnummer 06-50000929. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Sytze Fokkema, teamleider Functioneel Beheer, bereikbaar op telefoonnummer 06-16463373.

Interesse?
Voel jij je aangesproken? Dan zien we je korte motivatie en cv graag tegemoet. Solliciteren kan t/m 30-01-2022 o.v.v vacaturenummer 21-139 via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Wij vragen je om in je motivatie aan te geven over welke competenties jij beschikt en hoe die een verschil gaan maken binnen onze organisatie.
Deze vacature is opengesteld voor externe kandidaten. Externe medewerkers die reeds bij ons werkzaam zijn krijgen voorrang in de wervingsprocedure.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in