+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

DevOps engineer Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Centric

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Centric

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 5.900 p/m
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als DevOps Engineer met ervaring in JAVA ben je verantwoordelijk voor het bouwen aan de toekomst. Je zult samenwerken met een team van experts en werken aan uitdagende projecten voor onze klanten.In deze rol zul je je bezighouden met het ontwikkelen en implementeren van JAVA-applicaties. Je zult werken aan complexe en innovatieve projecten, waarbij je de infrastructuur beheert en optimaliseert.  Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken met zowel development- als operationele teams, om een naadloze samenwerking te garanderen.  Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor het monitoren van de systemen en het proactief oplossen van eventuele problemen. Je zult ook bijdragen aan de continue verbetering van de DevOps-processen. Dit maak ook jij mogelijkZonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 400 (gedetacheerderde) collega's van Centric Professional Staffing. Als partner, van ministeries, banken, verzekeraars en andere toonaangevende organisaties, zorgen wij er dagelijks voor dat complexe projecten en veeleisende vraagstukken geen obstakels zijn, maar uitdagingen die met vertrouwen tegemoet getreden worden. Of het nu gaat om kortlopende projecten die een snelle oplossing vereisen of langdurige opdrachten die zorgvuldige planning vergen. 

Gevraagd

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als DevOps engineer  waarde toe met jouw:
 • Minimaal 5 jaar ervaring als DevOps Engineer, bij voorkeur met een focus op JAVA
 • Uitgebreide kennis en ervaring met het ontwikkelen en implementeren van JAVA-applicaties
 • Ervaring met tools zoals Jenkins, Docker en Kubernetes
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om efficiënt te werken onder druk
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een teamomgeving
Aanbod
Bij Centric bieden we een dynamische omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt benutten voor diverse uitdagende projecten bij boeiende klanten. Hier krijg je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren en te groeien in een omgeving die in de voorhoede staat van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Een goed salaris tot maximaal € 5.900,00 per maand
 • Een flexibel mobiliteitsbudget waarbij je de keuze hebt voor een leaseauto met tankpas (ook voor privégebruik), kilometervergoeding of ov
 • Een persoonlijke bonus, thuiswerkvergoeding, thuiswerkplekvergoeding, loyaliteitsdagen, jubileumregeling en Resultaat-afhankelijke bonus
 • Goede pensioenregeling
 • Coaching on the job en individuele carrièreplanning in samenwerking met je Talent Development manager
 • Uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers
 • Technische en softskill trainingen- en opleidingen
 • Gezellige teamuitjes en leuke collega's
Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek. Voor een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden ga je naar . 

Aanbod

Martine Ufkes
geen
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Bedrijfsomschrijving

Word jij enthousiast van het omzetten van ruwe gegevens naar betekenisvolle inzichten? Solliciteer via onze website naar deze vacature DevOps Engineer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter Martine Ufkes via 0182-345000 of [email protected].
Goed om te weten:
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens één of meerdere gesprekkenzijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbiedingzodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in. Voor een vliegende start bij Centric kan je inloggen op een app met allemaal handige infoop jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkheden
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in