ICT Business Analist (Functioneel Ontwerper) - Almere

Almere

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Creatieve en kritische ontwerper gezocht

Infomedics is op zoek naar een business analist. Iemand die helpt bij het uitdenken van nieuwe software voor intern gebruik, om de dienstverlening naar de klanten (waaronder het verwerken van miljoenen zorgdeclaraties) te blijven uitbreiden en verbeteren. Dit in samenwerking met de rest van de architectuur- en design team, met de ontwikkelaars en testers, maar vooral ook: met de operationele kant van het bedrijf, en natuurlijk met de klanten.

Infomedics zoekt hiervoor een eigenwijze betweter, die actief op mensen afstapt en goed kan luisteren welke problemen er voor ze opgelost moeten worden. Maar haar (of zijn) eigen ideeën ontwikkelt over de oplossingsrichting. Een onafhankelijk en creatief denker dus. Die teruggrijpt op harde data voor de onderbouwing, in plaats van aannames te maken. Die niet bang is om fundamentele vragen te stellen.

Ben jij in het bezit van een kritische en creatieve geest? Verveelt het je nooit om mensen op hun denkfouten te wijzen (zelf heb je die natuurlijk niet ;), en kan je dat zonder de werkrelatie geweld aan te doen? Duik je graag de database in om je gelijk te halen, en kan je je opgedane kennis met flowcharts, domeinmodellen en wireframes inzichtelijk maken aan je gesprekspartners, binnen en buiten de IT? Deins je er niet voor terug je een groot kennisdomein vlot eigen te maken?

Bouw je graag in een fijn team mee aan de dienstverlening om de zorg administratief te ontzorgen, en herken je jezelf in de kernwaarden van Infomedics - authentiek, betrouwbaar, no-nonsense en vooruitstrevend?

Aarzel dan niet langer, en neem contact op voor een kennismaking!


Wat doet de afdeling en wie zijn je collega's?

Het IT Architecture & Development team is verantwoordelijk voor het (her)ontwerp van bedrijfsprocessen, IT platform en de benodigde infrastructuur. De uitdaging van het team zit erin om de juiste balans tussen business en IT te waarborgen, en oplossingen voortdurend te toetsen aan onze bedrijfsprincipes en productfilosofie. Het team bestaat uit zelfstandige top IT professionals, met name testers, functioneel ontwerpers en analisten. In totaal heb je ruim 50 IT collega’s over meerdere afdelingen, onze ontwikkelteams nog niet meegerekend


Over Infomedics

Infomedics is een dynamische, bevlogen en snel groeiende organisatie. Ze vinden het belangrijk dat de medewerkers ruimte pakken, verantwoordelijkheid nemen en zichzelf graag verder ontwikkelen. Ze schuiven steeds meer op richting softwareontwikkeling, waarmee ze zo veel mogelijk toegevoegde waarde willen leveren voor de klanten in de zorg. Ze zijn een financieel stevige organisatie, hebben een hele goede reputatie willen zich graag verder ontwikkelen en grijpen dus kansen. Daardoor zijn er ook veel mogelijkheden voor de mensen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Ontwerper in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures