Netwerk Security Engineer - Almere

Almere

StackOps
  • StackOps269 vacatures
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?

Als Netwerk en Security Engineer houd je je primair bezig met het projectmatig realiseren van oplossingen en het uitvoeren van werkzaamheden op vlak van networking & security. Daarnaast voel je je comfortabel bij het adviseren van klanten en de interne salesorganisatie ten aanzien van ICT vraagstukken. Je bent in staat om zelfstandig vraagstukken ten aanzien van networking en security te vertalen naar een functioneel passende oplossing en bent in staat het ontwerp om te zetten naar realisatie.

Je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van zakelijke ICT dienstverlening. Je begrijpt de inhoudelijke materie, maar bent zeer zeker op de hoogte van de nieuwe wettelijke vereisten rondom Security en denkt samen met ons na over hoe we de wereld nog verder voor kunnen blijven.


Wie ben je?

Krijg je vaak te horen dat je commercieel gedreven bent, heb je technisch inhoudelijke vakkennis op gebied van networking en security en kan je dit vertalen in begrijpelijke taal? Dan zoeken wij jou!

Uiteraard zien we ook graag terug dat:
- Je beschikt over een afgeronde technische MBO of HBO opleiding;
- Je bent communicatief vaardig en durft verantwoordelijkheid te nemen;
- Je bent CCNA of CCNP gecertificeerd (pre;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Je bent een toegankelijke sparringpartner voor je collega’s.


Wat mag je verwachten?

- Een salaris van €3800,- tot €5000,- euro afhankelijk van je niveau/ervaring;
- Auto van de zaak, waar je ook privé mee mag rijden
- Laptop en telefoon van de zaak
- Individueel afgestemde opleidingsmogelijkheden
- Ongekend goede en informele werksfeer, borrels, jaarlijkse Cliënt uitjes en de leukste teamactiviteiten
- Vakantiedagen, mits je daarna terugkomt
- Optie tot bijkopen van extra vakantiedagen
- Optie tot verkopen van vakantiedagen, juist omdat je het werk niet wil missen


Waar ga je werken?

Cloud en Security zijn hot, omdat ze bedrijven helpen sneller, efficiënter en slimmer te worden. Terwijl complexiteit, risico’s en regelgeving rondom IT als maar toenemen willen onze opdrachtgevers juist optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen. Daarom helpen wij ze met dienstverlening op het gebied van Transitie, Managed Cloud, Managed Security, High Grade Security en Control. Die puzzel ziet er elke keer anders uit en dat maakt het ontzettend leuk.

Bij deze organisatie kun je je verder ontwikkelen binnen jouw specialisme, je in de breedte ontwikkelen door ook aanverwante technieken te leren of bijvoorbeeld doorgroeien naar een rol als consultant, lead engineer of leidinggevende. Ben je benieuwd naar de verhalen en ontwikkelingen van de huidige medewerkers? Of wil je sparren over jouw wensen en ambities? Dan kom ik graag met je in contact.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Reggy Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 14 234 292 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.800 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Reggy Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder Security in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures