Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Vacature UniProfs Cloud Consultant

Almere • Add Value IT Recruitment
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • € 3.800 - € 5.000 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto v/d zaak
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Uniprofs in Almere, een ambitieuze start-up die ondanks de Corona het afgelopen jaar een mooie groei hebben doorgezet. Ze zijn hierdoor in het laatste jaar van 4 naar 9 man gegroeid, maar zoeken nu naar die Cloud Engineer die het leuk vindt om zich bezig te houden met complexe vraagstukken in de techniek.  

Ondanks hun beperkte grootte hebben ze een aantal hele mooie klanten die je normaal gesproken niet vindt bij een kleine club. Dit heeft twee redenen: Ten eerste hebben ze een hele moderne visie op Cloud en werken ze technisch op een heel hoog niveau. Ten tweede omdat zij klantbeleving écht voorop zetten. 

Binnen de muren van dit gebouw is de start-up mentaliteit tastbaar, iets wat dit bedrijf ook zijn unieke charme geeft. Verandering is aan de orde van de dag en het team van gepassioneerde collega’s werkt onvermoeibaar aan de missie om zoveel mogelijk klanten te ondersteunen in hun traject naar de cloud. 

Het is tijd voor iets nieuws in je carrière. Je hebt al veel ervaring met de Cloud en infrastructuur, maar je mist de echt complexe vraagstukken. Het kriebelt om naast de techniek die je al beheerst, nog meer te doen met onder andere Azure, Intune en Office365. Als je hier nog niet gigantisch veel ervaring hebt met de Microsoft Cloud, maar wel met andere complexe infra-vraagstukken, bieden ze je graag de ruimte om hier verder in te groeien. 

Naast de redenen hierboven lijkt het je misschien heel leuk om te werken in een organisatie waar jouw mening echt telt. Een organisatie waar de start-up vibe heerst, maar de ambitie enorm is. Jouw inbreng kan ervoor zorgen dat deze club over een aantal jaar tot de top in Cloud land behoort. 

Een ervaren cloud-expert die behoorlijk wat ervaring meebrengt in het implementeren, ontwerpen en migreren van Office 365, Windows 10, Azure en SharePoint. Een persoon met uitstekende communicatie skills die het leuk vindt om zich vast te bijten in complexe vraagstukken. 

Flexibiliteit en ruimte voor jouw ideeën en inzichten. Je krijgt een grote hoeveelheid vrijheid en vertrouwen om zelf je werk in te plannen, maar ook voldoende ondersteuning bij de punten waarin je nog moet groeien. 

Verder nog even de standaard zaken: Je kunt je hier blijven ontwikkelen met de aangeboden opleidingen en certificeringen, en uiteraard krijg je een mooi salaris tussen de € 3.800,- en € 5.000,- en zijn de standaardvoorwaarden zoals een leaseauto, laptop en smartphone van de zaak er geregeld.  

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in