JavaScript developer Almere (Node, Dart en React)

Almere

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team in Nederland zijn we op zoek naar een JavaScript Developer die minimaal 2 jaar werkervaring op zak heeft. Het is belangrijk dat je een passie hebt voor het vak en zowel de front- als backend interessant vindt. De focus zal bij deze functie vooral liggen bij Frontend development met React en TypeScript. In de backend maken ze vrijwel altijd gebruik van Node en Dart met daarbij Firebase.  

Het team waarin je terecht komt is klein maar ontzettend hecht. Het zijn echte techneuten waarmee je dagelijks spart over de juiste oplossingen en innovatie. Geen uitdaging is te gek en er komen geregeld projecten voorbij die een doorsnee club niet aan kan. Ook pakken ze congressen mee en doen ze veel op het vlak van kennisdeling. Kennis opdoen en jezelf op technisch vlak ontwikkelen staan bij jou dus zeer hoog op de lijst. Mocht je graag een vakgerelateerde opleiding willen volgen dan is daar ook alle ruimte voor. Ze hebben zelfs sinds kort een eigen opleidingsprogramma.  

Naast een uitdagende omgeving is dit ook een hele flexibele werkgever. Het kantoor is meer een ontmoetingsplek om te vergaderen. De regel is wat dat betreft thuiswerken en mocht je toch liever naar kantoor komen dan is dat natuurlijk wel mogelijk. Er wordt daardoor een beroep gedaan op je eigen zelfredzaamheid en professionaliteit. Wel kun je door deze flexibiliteit je eigen dag indelen. 

Het bedrijf is momenteel nog groeiende. Door de veranderingen die daarbij horen is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.  Er wordt veel gedaan aan kennisdeling en je moet niet bang zijn om dus met eigen inbreng te komen. Dit wordt gestimuleerd en zal alleen maar gewaardeerd worden door jouw toekomstige collega's!  

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk en denkniveau; 
 • Minimaal 2 jaar ervaring als JavaScript Developer, liefst met TypeScript & React 
 • Kennis en ervaring met Node en Dart 
 • Ervaring met Ionic, Babel, Enigma en webpack is een pre; 
 • Je bent gewend om in een agile omgeving te werken; 
 • Affiniteit met UX is mooi meegenomen; 
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels 
 • Je bent gemotiveerd en vind het leuk om jezelf continu door te ontwikkelen!  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring; 
 • Een goede vervoersregeling, in overleg; 
 • Volop mogelijkheden tot het bezoeken van congressen, volgen van cursussen en opleidingen; 
 • Pensioenregeling; 
 • Veel flexibiliteit; 
 • 25 vakantiedagen; 
 • Een gezellig en hecht team om in te werken; 
 • Werken aan diverse projecten! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit specialistische bureau in Almere is in 2014 opgericht door twee zeer ervaren JavaScript experts. Met hun bedrijf richten zij zich op de web en softwareontwikkeling voor klanten. Hierbij ligt voor hun de focus op de technische tak waarbij ze aan hele uiteenlopende projecten werken. Zo hebben ze aan een platform gewerkt die wereldwijd in de visserij wordt gebruikt, werken ze aan IoT platform voor liften en roltrappen en hebben ze platform voor kinderdagverblijven gebouwd. Een ander speerpunt is dat ze organisaties begeleiden en adviseren over hun IT-landschap en Software Architectuur. Dit wordt een steeds belangrijker onderdeel van hun business en grote klanten zoals Rituals en Scotch & Soda maken gebruik van deze dienstverlening. 

Doordat ze het belangrijk vinden om een goede relatie met de klanten te hebben, is menigeen uitgegroeid tot een serieus partnership. Een vrij logisch gevolg hiervan is het steeds meer aantrekken van projecten. Daarom zouden ze graag het team van developers in Nederland willen uitbreiden. Het simpele gedeelte waar de uren in zitten besteden ze doorgaans uit aan een offshore team en ze focussen zich in Nederland op de uitdagende en complexe projecten.  

Kenmerkend voor dit bedrijf is het kennisniveau, de nuchterheid op de werkvloer en het hechte team. Het is geen kolossaal bedrijf, maar juist klein (8 man), gericht en met veel dynamiek. Beiden eigenaren zijn techneuten en werken "hands on" mee aan de projecten. Je zal daarom samenwerken met ervaren mannen die over ontzettend veel ervaring beschikken. Ook staat het begrip innovatie bij hen centraal, het is belangrijk dat je als werknemer van dit bedrijf altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste technieken en dat je deze ook graag wilt leren!  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Almere