Full Stack Web Developer - Almere

Almere

Enzosystems BV
 • Enzosystems BV
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de job
We hebben een uitdagende functie beschikbaar voor een full-stack webontwikkelaar die graag in een klein team werkt van bekwame ontwikkelaars in een snelle en dynamische omgeving. Je wordt actief betrokken bij alle stadia van het softwareontwikkelingsproces te beginnen met de analyse van de vereisten dan het ontwerp, de implementatie, het testen, de levering en het voortdurende onderhoud.
Bij de ontwikkeling van nieuwe projecten streef je altijd naar gebruiksgemak, herbruikbaarheid van softwarecomponenten en naadloze integratie van de hardwarecomponenten.

 

lees meer

Functie-eisen En jij?
Je hebt een bachelor- of masterdiploma in informatica, software-engineering of een ander nauw verwant technisch gebied met minstens 2 jaar ervaring in het werken met webontwikkeling. Het spreekt voor zich dat je snel en efficiënt kunt werken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Je hebt ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van:
 • HTML5, CSS en JavaScript
 • Webservices
 • Node.JS
 • React
 • SQL- en NoSQL-databases
 • Design patterns and clean code principles
 • User interface principles and concepts
 • Version control systems zoals GitLab
Je spreekt vloeiend Engels en bent woonachtig in de buurt van Almere (max. 45 min. reistijd).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Aantal uur per week 40 uur
in overleg
Overige info Hoe zit het met Enzosystems?
Enzosystems is een innovatief Nederlands bedrijf dat al sinds 1991 actief is in de ICT-sector. Wij ontwerpen en ontwikkelen diverse hard- en softwareoplossingen voor uiteenlopende branches, zoals het openbaar vervoer en de hospitality branche. Onze producten en oplossingen bestaan onder meer uit selfservice check-in en check-out kiosken voor de lokale of internationale hotels zoals voor citizenM hotels, Corendon hotels en resorts en Edenhotels om er maar een paar te noemen. In de OV-sector hebben we kaartautomaten ontworpen en ontwikkeld voor bedrijven als Arriva, Connexxion, GVB, Qbuzz en RET. Producten die je dus overal tegen kunt komen.

Hoe is de werkomgeving?
Een belangrijk kenmerk van ons bedrijf is een open en informele werksfeer. Sinds februari werken we vanuit onze nieuwe, makkelijk te bereiken kantoorpand. Geen saaie kantoorruimte maar een plek waar het goed toeven is en waar we tussen de middag gezamlijk onze uitgebreide lunch nuttigen. 

Wat bieden wij?
Wij bieden je de mogelijkheid om bij te dragen aan het ontwerpen en ontwikkelen van boeiende en innovatieve producten die niet alleen gericht zijn op de Nederlandse maar ook op de internationale markt. We houden ervan als je initiatief toont en belonen je werk met een marktconform salaris. Daarnaast bieden we je een pensioenvoorziening, doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding en 30 dagen vakantie.

Geïnteresseerd?
Voel je wat voor deze functie en ons bedrijf, stuur dan je CV en een motivatiebrief naar Mariëtte Malipaard, [email protected]
Voor meer informatie over deze functie en hoe het is om bij Enzosystems te werken, kun je contact opnemen met Frank Schouenberg, telefoonnummer 036 5461040.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Enzosystems is an innovative Dutch company that has been active in the ICT sector since 1991. We design and develop various hardware and software solution for a wide range of industries such as public transport and hospitality.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Almere