Webdeveloper PHP gezocht voor unieke retailer - Almelo

Almelo

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen je functie zal je verantwoordelijk zijn voor het draaiende houden van de verschillende processystemen en zal je veel mogen gaan vernieuwen. Ook ga je veel werk stoppen in het verbeteren van de huidige webshop en websites. Hier mag je los gaan met het implementeren van nieuwe technieken zodat de bestaande functies ook up-to-date en werkend blijven. Het team waar je in komt te werken is erg collegiaal, ook als er storingen zijn ga je deze samen lokaliseren en oplossen. Idealiter neem je full stack kennis mee, dus ben je zowel bedreven aan de backend als aan de frontend.

Binnen deze organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling, hier wordt in gefaciliteerd door in- en externe opleidingsmogelijkheden. Ook zijn er bij onze opdrachtgever veel kansen om door te groeien.

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau
– Je hebt een relevante opleiding afgerond in de richting van webdeveloper
– Je bezit aantoonbare kennis van PHP, Laravel, AJAX, CSS, Javascript, Git, MySQL, Soap, XHTML en XML
– Je bent een uitstekende teamspeler 
– Jouw passie ligt bij ICT! Je bent in staat om relevante innovaties in je werkzaamheden te implementeren

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt nette voorwaarden: een goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding en snel zicht op een vast contract.  


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een grote landelijke retailer in gereedschappen. Op dit moment hebben ze meer dan 10 vestigingen met in totaal meer dan 300 medewerkers verspreid over heel Nederland. Omdat het bedrijf van oorsprong een familiebedrijf is, heerst er een informele en warme werksfeer waarbij de kwaliteit zeker niet uit het oog verloren wordt. De IT-afdeling zit op een vaste plek waarvandaan alles aangestuurd wordt.

Omdat dit bedrijf nog steeds aan het groeien is, zijn ze op zoek naar een webdeveloper om volwaardig lid te worden van het huidige team. Dit team ontwikkelt, implementeert en vernieuwt dagelijks interne managementsystemen en houdt zich bezig met het automatiseren van werkprocessen. Ook zorgt dit team ervoor dat de webshop en de verschillende websites worden ontwikkeld en verbeterd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures