Fullstack topper gezocht internetbureau - Alkmaar

Alkmaar

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Fullstack Developer werk je voor verschillende klanten mee aan concepten en complexe functionaliteiten in de webapplicaties. Zo kan jij wakker gemaakt worden voor responsive templates, maar ook voor de doorontwikkeling van websites en apps. Het development team hecht veel waarde aan kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en vinden het belangrijk dat jij dit ook vindt. Je komt te werken in een grote ruimte waar de vormgevers, testers, programmeurs en projectmanagers bij elkaar zitten om samen te werken en met elkaar te sparren. Een ruimte waar gezamenlijk veel ideeën tot stand komen en ruimte is voor initiatieven en groei!  

Qua technische stack ga jij je zowel richten op HTML, CSS, JavaScript en jQuery. PHP is ook belangrijk maar als je hier nog geen expert in bent dan kunnen zij jou daar verder mee helpen. Mocht jij kennis hebben van Frontend of backend frameworks dan is dit een hele grote plus. Ze gaan mee met de tijd maar kijken ook naar wat ze nodig hebben in de projecten. Tot slot maken ze ook gebruik van SCRUM om de projecten in goede banen te leiden.  

Binnen dit bedrijf zijn voldoende mogelijkheden voor zelfontplooiing en initiatieven. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied en denkt met het team mee om goede resultaten neer te zetten. Jouw positieve en creatieve inbreng zorgt voor een uitstekende afhandeling van de opdrachten en tevreden opdrachtgevers. 

Woon jij in de buurt van Alkmaar en ben jij een allround/Frontend Developer in hart en nieren? Lees dan snel de eisen! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent ervaren in HTML, CSS, JavaScript en jQuery; 
 • Kennis van PHP is een grote pre; 
 • Ervaring met backend of frontend frameworks is een grote pre; 
 • Je werkt, denkt en plant mee in een SCRUM team; 
 • Je ontwikkelt zelfstandig, maar hebt een team van ervaren programmeurs om je heen; 
 • Je controleert de code op werking en stijl; 
 • Je hebt een positieve instelling en houdt van een lolletje! 

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris; 
 • Een werkweek van 32 uur is mogelijk; 
 • Jaarcontract en een uitstekende pensioensregeling; 
 • Werken in een werkomgeving met gedreven collega's en een zeer goede sfeer; 
 • Werken op de mooiste werkplek in het centrum van Alkmaar (bij het Accijnstorentje); 
 • Ze doen veel met elkaar en houden regelmatig leuke uitjes. (Waterskiën, bowlen, golfen of gamen (Mortal Kombat)); 
 • Genoeg ruimte voor zelfontplooiing; 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar wij op dit moment deze veelzijdige Developer voor zoeken betreft een creatief internetbureau dat zich bezighoudt met diverse toffe projecten zoals webdesign, online games, het maken van mobiele applicaties en websites, online marketing en social media. Dit doen zij met veel passie waarbij kwaliteit wordt gecombineerd met creativiteit en gebruiksvriendelijkheid. Toffe klanten als PostNL, Keune, KPN en MSVA mag deze organisatie al tot haar klantenbestand rekenen en dit aantal blijft groeien binnen verschillende branches. Zo kan jij als developer bij verschillende branches een kijkje in de keuken nemen!  

De organisatie bestaat sinds 2006 en behoort inmiddels tot de top van Alkmaar. Je komt in een jong, gezellig team van 28 vakidioten terecht waarbij een wekelijkse vrijdagmiddag borrel wordt gehouden om de week af te sluiten. Geregeld eindigen deze borrels met een feest en dan komen zelfs de karaoke talenten van collega's naar boven! Niet zo'n karaoke fan? Er worden ook geregeld andere uitjes zoals waterskiën, golfen en bowlen georganiseerd.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures