Netwerk Engineer - Alkmaar

Alkmaar

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je met de nieuwste technieken werken bij klanten binnen de organisatie haar cloud- en beheerdersdiensten? Wil je ICT infrastructuren implementeren en klanten van advies voorzien? Kom dan werken als Network Engineer in de regio Alkmaar.


Wat ga je doen?

Als Netwerk Engineer ga je je bezig houden met adviseren over en implementeren van ICT infrastructuren bij klanten. De organisatie houdt zich bezig met cloud- en beheerdienstverlening met klanten door heel het land.

Als Network Engineer ga je ICT infrastructuren bouwen en onderhouden bij klanten. je bent samen met één collega verantwoordelijk voor de infrastructuur bij een groep klanten. Naast het bouwen ben je echt de vraagbaak voor de organisatie waar je de infrastructuur van beheert en hebt gebouwd.

Daarnaast werk je samen met de projectmanagers om infrastructuren te gaan bouwen bij nieuwe klanten. op basis van jouw specialisatie zul je worden ingezet bij verschillende klanten.


Wie ben je?

Een enthousiaste netwerk professional met een HBO opleiding ICT, je vindt het interessant om verschillende klanten te bedienen en je bezig te houden met het bouwen en onderhouden van verschillende IT infrastructuren. Je bent goed in het beheren en bouwen van een netwerk bij klanten.

Daarnaast:

- Heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie;
- Je bent in bezit van een rijbewijs;
- Heb je een MCSE certificaat;


Wat mag je verwachten?

- Een salaris dat loopt tot €4.000,- o.b.v. 40 uur;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Opleidingen, coaching en doorgroeimogelijkheden;
- Laptop, telefoon en auto van de zaak;
- 25 vakantiedagen met mogelijkheid om er meer bij te kopen.


Waar ga je werken?

De organisatie is een grote speler binnen de cloud- en beheerdienstverlening. Ze bieden klanten in het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid de juiste oplossing aan voor de juiste prijs. Ontwikkelen staat hierbij centraal, ze bieden mooie ontwikkel- en groeikansen en zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt gaan halen. Wil jij jouw netwerk skills gaan uitbreiden en deel gaan uitmaken van deze mooie organisatie? Neem dan contact op en ik vertel je graag meer.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures